Overslaan en naar de inhoud gaan
agio legal

Om de groei waar te maken zoekt Agio Legal nieuwe advocaten die niet tegen hun verlies kunnen

Agio Legal is een zakenadvocatenkantoor dat zich richt tot ondernemingen. Ze is het resultaat van een recente fusie waarin twee advocatenkantoren met hetzelfde DNA, dezelfde waarden en dezelfde visie op de advocatuur elkaar vonden. Een match made in heaven. Naar die exacte match is Agio Legal ook op zoek in toekomstige nieuwe advocaten om het team van 50 te versterken in Antwerpen, Hasselt en Brussel.

Multidisciplinair

Agio Legal is een multidisciplinair advocatenkantoor. Dat betekent dat ze bijna alle diensten in huis heeft om haar klanten zo goed mogelijk te bedienen. Veel expertises bezitten is uiteraard voor de klant een grote meerwaarde, maar ook voor advocaten en stagiaires. Door in aanraking te komen met de verschillende disciplines raken ook zij geïnspireerd door specialisaties die hun gedachten nog niet gekruist waren. Als iemand het over een andere boeg wil gooien en zich wil specialiseren in één bepaalde (andere) tak van het recht, dan kan dat binnen Agio Legal. Dat wordt zelfs gestimuleerd en aangemoedigd.

Persoonlijke aanpak

Dichtbij de klant staan, is voor Agio Legal prioriteit. Dat de klant het gezicht moet kennen van de personen die aan haar dossier werken, vinden ze niet meer dan normaal. Hun baseline is a personal engagement richting klanten, maar ook intern wordt er volgens dezelfde waarde geleefd. Er wordt gekeken naar hoe iemand zich binnen het team verder kan ontwikkelen en ontplooien en hoe die persoon op de beste manier ingeschakeld kan worden volgens zijn/haar kwaliteiten.

agio legal

Teamwork

Het team bestaat uit 10 stafmedewerkers en 40 advocaten waarvan 10 partners. Er zijn geen aparte verdiepingen en de deur van iedereen staat altijd open. Zowel partners, advocaten en paralegals werken samen aan een dossier. Op deze manier leren jonge wolven rechtstreeks van een ervaren partner. Dat is uniek. Van strategie tot uitvoering, samen als team wordt een dossier tot een goed einde gebracht.

Luchtige werksfeer

Als Agio Legal iets niet is, dan is het wel een stijf advocatenkantoor. Het is een tof team waar hard gewerkt wordt, maar ook even hard plezier wordt gemaakt. De partners en het management doen er alles aan om het team te tonen dat ze geapprecieerd worden als collega en als persoon. Dat uit zich in enerzijds een mooie werkomgeving met alle nodige tools om de job goed uit te oefenen, maar anderzijds ook in leuke uitjes zoals teambuildings, etentjes, skireizen en een glaasje champagne bij verjaardagen.

Groei

Agio Legal heeft de ambitie om nog verder te groeien in het aantal mensen, disciplines en regio's. Die ambitie is het gevolg van een nood van de markt. De markt is competitief en vraagt een uitgebreide specialisatie om de klant zo snel mogelijk te adviseren. Om de klanten zo goed mogelijk bij te staan en te bedienen, heeft Agio Legal nood aan goede mensen.

(Stagiair)advocaten gezocht

Wat een nieuwe collega advocaat of stagiair moet bezitten? De sparkle, een enthousiaste persoonlijkheid en een passie voor het recht. Persoonlijkheid primeert. Een goed cv, goede resultaten en een degelijke talenkennis zijn belangrijk. Een match op vlak van persoonlijkheid nóg belangrijker. Agio Legal zoekt zowel advocaten met ervaring die zelfstandig met een team dossiers kunnen behandelen, als advocaat-stagiairs. Personen die ondernemend zijn, die met plezier in het leven staan, kwaliteitsvol werk afleveren en niet tegen hun verlies kunnen zijn hier welkom.

Uniek aanbod

De advocatuur vraagt veel van een advocaat, maar Agio Legal geeft ook veel terug. Vanaf dag één staan advocaten en stagiair advocaten in contact met de klant. Dat directe contact met de klant voor iedereen vanaf dag één is uniek. Dat zowel partners als advocaten, advocaat- stagiairs en paralegals samenwerken aan een dossier is uniek en gigantisch leerrijk voor iedereen. Als groot kantoor geeft Agio Legal ook kansen en mogelijkheden om extra opleidingen te volgen, je te verdiepen in een niche en intern door te groeien. En niet te vergeten: fijne collega's en een eigen café op kantoor maken het plaatje compleet!

In contact komen met Agio Legal

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan