Overslaan en naar de inhoud gaan
A&C Systems

Bij A&C Systems geldt het work hard, play harder principe

Begrippen als dropshipment, vendor management en category management klinken jou bekend in de oren? Dan heb je vast ook wel gehoord van A&C Systems in Hoegaarden! Deze distributeur en serviceleverancier in consumentenelektronica weet op al jouw technologische vraagstukken niet gewoon de oplossing, maar biedt de meest efficiënte en persoonlijke uitkomst aan. De verschillende teams van A&C Systems hebben elk hun eigen talent en expertise. Benieuwd in welk team jij het best zou passen?

Dynamiek

Ge gaat hard of ge gaat nie. Het zou zomaar de lijfspreuk van A&C Systems kunnen zijn. De drive, de goesting, het enthousiasme… De A&C’ers hebben het allemaal én dat zoeken ze ook bij jou! “De dynamiek binnen deze firma is nooit hetzelfde. Je krijgt hier meer dan genoeg kansen om te groeien, maar kans op verveling is er nooit!”, verduidelijkt Jenifer Sottiaux van de HR-afdeling. “Wat we hier heel belangrijk vinden is talent management – mensen inzetten op hun talenten. Als je aangeeft dat je iets goed kan of iets wil doen, dan krijg je die kansen. Dat heb ik zelf ook kunnen ondervinden.”

Openheid

Hoewel de energiefacturen de hoogte in schieten, staan de deuren bij A&C Systems altijd open. Je springt er gewoon even binnen. Bij collega’s. Bij het management. Bij de bar tijdens een gezellige afterwork. Een babbeltje of een vraag? Een vlakke structuur zorgt ervoor dat medewerkers op een open en informele manier terecht kunnen waar en bij wie ze ook maar willen. Hier ben je deel van één grote familie.

Life, Care & Fun

Bij A&C Systems lanceren ze initiatieven op 3 niveaus. A&C Life verbindt zich onder andere met een gezonde work life balance, een leuke moderne werkomgeving en extra verlofdagen. Alle initiatieven omtrent opleidingsmogelijkheden en het welzijn van medewerkers valt onder A&C Care. Last but not least, A&C Fun focust zich op misschien wel het allerbelangrijkste: feesten, apero’s en teambuildings! “Feel good is prioriteit. We willen dat mensen met zin komen werken”, sluit Jenifer af. Kortom, bij A&C Systems maken ze er écht werk van!

Werken bij A&C Systems? Toon je interesse via onderstaand formulier!

In contact komen met A&C Systems

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan