Overslaan en naar de inhoud gaan

Dusss.. je bent op zoek naar versterking?

Fijn dat je via Linkedin de weg naar ons hebt gevonden.

Korte kennismaking:

  • wat doen we niet bij CaptainWork: focus op de actief werkzoekenden, leunen op verouderde databases of aanwervingen via dure interimcontracten. 
  • wat doen we wel bij CaptainWork: je aantrekkelijk en gericht voorstellen bij latent werkzoekenden wat resulteert in kwalitatieve mogelijke versterkingen. Voor het grootste deel op 'no cure, no pay-basis' zelfs. Want wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent.

Enerzijds werken we op lange termijn via 'BRAND', onze oplossing voor het versterking van je werkgeversimago. Maar anderzijds, en zoals we dus gelezen hebben op Linkedin, ben je snel op zoek naar een nieuwe kracht. 

Daar hebben we 2 oplossingen voor: MATCH en SIGN. 

Via MATCH zorgen we gerichte marketing en met een aantrekkelijke video. We screenen voor jou alle kandidaten en brengen 2 tot 3 kwalitatieve kandidaten bij je aan tafel.  Meer info krijg je in dit filmpje specifiek over MATCH.

Via SIGN doen we hetzelfde als bij MATCH, maar wij blijven je partner bij het aanwervingsproces tot en met de laatste meter en je betaalt ons pas als er daadwerkelijk iemand ook opstart bij jullie.

Wil je dus niet gokken op het feit dat je met de 2 of 3 kandidaten er wel uitkomt, maar wil je ons pas vergoeden als hij/zij effectief bij jullie begint: dan is SIGN voor jou de veilige oplossingen waarbij we jou en de kandidaat ondersteuning geven tot de finishlijn.

Alle details over SIGN geeft Dieter je prijs in het filmpje hieronder.

Wil je meer/alles van ons weten? 

Heel simpel! Formulier hieronder invullen en je hoort héél snel meer van ons. 

Vrijblijvend, dat spreekt. 

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan