Overslaan en naar de inhoud gaan

Het SIGN-pakket

 
Jouw vacatures invullen op korte termijn

Vanaf de selectiecriteria tot en met de handtekening op het contract van jouw nieuwe werknemer: wij zijn erbij en starten ons traject met een intakegesprek. 

Een van onze SIGN-partners komt bij jou aan tafel zitten. Tijd om alles eruit te gooien! Welk profiel zoek je? Welke opleiding moet deze genoten hebben? Welke karaktereigenschappen matchen het best bij jouw bedrijf? Kortom, jullie bepalen het ideale persona van het gewenste profiel. 

Wij weten natuurlijk als geen ander dat beelden meer zeggen dan woorden, dus kijk je even mee? ?
 
Hoe verloopt het opnemen van een vacaturevideo?  

Klinkt spannend, maar we stellen je gerust: dit valt reuze mee! Onze videografen zijn experts in hun vak en begeleiden zowel jou als jouw medewerkers rustig doorheen de video-opname. Benieuwd hoe het er precies aan toegaat? Wat is een betere manier om het jou te tonen dan met een video, denken wij dan:

#tips
  • Kies voor kledij met effen print. Drukke patronen bemoeilijken het filmen. 
  • Spontaan is the way to go. Kies daarom iemand met een vlotte babbel, die alles weet over het reilen en zeilen van jullie organisatie. 
  • Veiligheid primeert! Zie er daarom op toe dat de werkvloer er proper bij ligt en dat jouw werknemers conform de veiligheidsvoorschriften gefilmd kunnen worden.
 
Wat hebben we van jou nodig?
  • Het logo in PNG-formaat van jouw bedrijf. We gaan immers in jouw naam communiceren. 

 

Contact

Toch nog vragen? Dan zien of horen we jouw vraag graag binnenkomen via support@tl.captainwork.be of op het nummer +32 460 95 54 28 (Julie).

 

Hey ho, let’s go!

 

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan