Overslaan en naar de inhoud gaan

CaptainWork X Lokale Politie Lier

Hoi Marianne, 

bedankt voor de fijne ontvangst en het aangenaam open gesprek.

Hieronder toon ik je graag nog eens het overzicht van onze aanpak voor zowel BRAND als SIGN.  Heb je hiermee voldoende om dit eventueel voor te leggen aan de andere mensen van je team?

Als je vragen hebt: 0486 47 22 22 of dieter@captainwork.be

tot snel?

dieter

ps/ Ik geef graag in transparantie mee dat we vanaf 1 juli onze tarieven zullen aanpassen. We hebben nog nooit een indexatie aangepast, maar vanaf die datum dus wel. (Zal circa 5 à 8 % zijn voor onze werkingskost, niet voor het mediabudget uiteraard).

SIGN

SIGN en REKRUTERIGNSCAMPAGNE / ratecard

Dringend versterking nodig?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor onze SIGN-aanpak!

Met een vacaturevideo en advertentiebudget brengen we jouw vacature aantrekkelijk tot bij de ideale kandidaat. Uit die instroom en resultaten van onze eigen database & headhunting ontstaat de kandidatenpoule. Vervolgens screenen en selecteren wij mogelijke kandidaten om dan te kijken richting finish: de handtekening van je ideale kandidaat.

Of als je de opvolging van de instroom liever zelf doet: dan is de rekruteringscampagne de oplossing voor jou! Hier zijn we jouw partner voor instroom, maar de opvolging hiervan laten we aan jouw vakexpertise.


BRAND

BRAND / ratecard

Bouwen aan je werkgeversmerk?

Je team versterken moet continu in je achterhoofd aanwezig zijn, maar je team behouden is zeker zo belangrijk. Bij beide aspecten komt employer branding aan bod. Heb jij ook begrepen dat je vandaag als werkgever ook een merk bent en boven het maaiveld moet uitkomen?

Contacteer ons dan voor onze BRAND-aanpak, waar we je ondersteunen met een aantrekkelijke en structurele aanwezigheid bij specifieke doelgroepen. Met zowel tekst, foto, video als gerichte marketing!

Wil je ons contacteren? Graag!

Vul dit formulier in en je hoort snel van ons!

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan