Overslaan en naar de inhoud gaan
Ijsedal

CASE: Van penseel tot personeel, hoe CaptainWork de perfecte coach vond voor IJsedal's schilderteam

Het ene maatwerkbedrijf is het andere niet. Net zoals iedere nieuwe zoektocht helemaal anders verloopt dan de vorige. Voor Ijsedal zochten we per direct een coach voor hun bijzondere schilderteam. Een specifiek profiel dat om nauwe targeting vroeg!

Dit warme maatwerkbedrijf in Overijse biedt een scala aan diensten; van een groendienst tot kleine verpakkingsafdeling en een schilderdienst. Het is bij deze laatste waar met man en macht uitgekeken werd naar een schildercoach die een team van maatwerkers vlot kan aansturen.

Probleem? Schilder is een knelpuntberoep

Een goede schilder vinden vormt best een uitdaging omwille van het knelpuntberoep. Een schilder vinden die in staat is een team aan te sturen binnen een maatwerkbedrijf maakt het nog net een tikkeltje moeilijker. Al geldt onze leuze: als het moeilijk is, gaan we door tot het wél lukt.

Enter CaptainWork

En het laten lukken? Dat kan haast niet anders met SIGN-partner Ruben aan het roer. Ons gewoonlijke intakegesprek vond plaats, waaruit essentiële informatie werd gehaald om het juiste profiel te kunnen aanspreken. Met als gevolg een precieze targeting, onder meer gericht op hobby-schilders en oud-schilders.

Met deze intake-info werd er zowel een vacaturevideo ingeblikt en een warme vacaturetekst geschreven om online mee te adverteren.

Schot in de roos?

Jawel! De ideale kandidaat diende zich aan. Wat hem over de (verf)streep trok? Het maatschappelijk belang dat dit maatwerkbedrijf vertegenwoordigt. Deze connectie tussen vakmanschap en een groter doel werd dan ook mooi uitgespeeld in zowel de video als vacaturetekst.

De klant was onder de indruk, méér dan tevreden en stond er zelfs voor open om zijn positieve ervaring met CaptainWork op beeld vast te leggen via een videogetuigenis: het tastbaar bewijs van deze succesvolle samenwerking. 

Wij hebben er een partner bij voor toekomstige aanwervingen!

 
Samen kijken hoe we jouw bedrijf kunnen ondersteunen? 

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan