Overslaan en naar de inhoud gaan
Yontec

Werken bij Yontec? “Niet twijfelen, gewoon doen,” zegt storingstechnieker Guy.

Na de sluiting van Ford ging Guy Lemoine op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zo kwam hij 9 jaar geleden bij Yontec terecht. Vandaag staat hij als storingstechnieker in onderhoud bij de klanten. We vereeuwigen zijn ervaring bij Yontec in dit interview!

Wat overtuigde jou om bij Yontec aan de slag te gaan?

Guy: Mijn carrière is gestart op Ford. En met de sluiting daarvan, ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Toen kwamen Davy en ik elkaar tegen en hebben we een zeer aangenaam, warm en geruststellend gesprek gehad. Ik kreeg toen meteen het gevoel dat ik nog iets waard was en iets kon betekenen. En zo het geschiedde. 

Kan je zo de bedrijfssfeer ook omschrijven, aangenaam en warm?

Guy: Jazeker. De omgang met collega’s is fantastisch. We werken niet samen met veel collega’s, maar wanneer we dan toch ‘ns samen zijn op een barbecue of tijdens een Yontec-Café, dan zit de sfeer altijd goed. Er worden dan ook altijd ervaringen en anekdotes gedeeld. En zeker niet alleen over het werk!

En hoe zit het contact met het management?

Fantastisch. Ik heb Davy eigenlijk nooit aangezien als mijn baas. Dat is meer een vriend. We kunnen op professioneel vlak goed met elkaar praten en overleggen. Maar ook in familiale sfeer. Hij staat altijd op ven voor ne Duvel en babbel.

Yontec

Je sprak over een barbecue en Yontec-café, zijn er nog zo’n initiatieven?

Guy: Er zijn veel leuke momenten. Nu is dat natuurlijk even minder, met al die maatregelen. Maar normaal doen we regelmatig een Yontec-café, een brunch of een zomerbarbecue. En da’s altijd 100% in orde! Die band tussen de collega’s en bazen, dat is echt ongezien. Fenomenaal. 

Waarom zou je iemand anders aanraden om bij Yontec te werken? 

Guy: Je bent hier geen nummer. Hier ben je gewoon een persoon, Guy, Dirk, Bart of Dennis. Alleen daarom zou je al moeten solliciteren! We krijgen hier ook opleidingen, je kan groeien in je job. En een het totaalpakket van loon, auto en gsm.

Komen daar nog extraatjes bij?

Guy: Ja, alles wat je maar kan bedenken! De auto mag onbeperkt privé gebruikt worden, zolang we hem goed onderhouden. Dat is al een heel groot voordeel. Daarnaast krijgen we ook eco- en maaltijdcheques, DKV verzekering en als 50-plusser krijg je een extra dag verlof. Niet slecht hé? 

En als je het bedrijf in drie woorden moet omschrijven?

Guy: Fantastisch, fantastisch, fantastisch!

Da’s duidelijk! Wil je zelf nog iets toevoegen?

Doen! Het is hier heel aangenaam werken. Stap gewoon over naar Yontec, zo simpel is het.

In contact komen met Yontec

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan