Overslaan en naar de inhoud gaan
Woestenborghs

Werknemer Tim vertelt meer over zijn carrière en de mogelijkheden bij Woestenborghs

Woestenborghs algemene schrijnwerkerij werd meer dan 50 jaar geleden opgericht. Tim werkt al 4 jaar bij Woestenborghs als magazijnier en chauffeur en hij kent zaakvoerder Frank al lange tijd. Hij vertelt ons waarom hij elke dag met plezier komt werken.

Tim, wat maakt jouw job bij Woestenborghs zo boeiend?

Tim: Door mijn twee functies te combineren heb ik veel afwisseling in mijn job. Enerzijds ben ik magazijnier en zorg ik ervoor dat alle materialen voorhanden zijn, dat de stock in het magazijn altijd klopt en dat het hout op een correcte manier gezaagd wordt. Anderzijds ben ik chauffeur en breng ik de materialen naar de werven, help ik de stellingen opzetten en ga ik ook mee het dak op om te timmeren. De afwisseling tussen deze taken spreekt mij enorm aan. Afhankelijk van het weer heeft de ene job mijn voorkeur op de andere, haha.

Woestenborghs

Wat was jouw job voor je bij Woestenborghs kwam werken?

Tim: Ik heb 22 jaar ervaring als metser in de bouw. Langzaamaan kwamen de lichamelijke klachten opzetten en bovendien ging mijn baas op pensioen en er was geen opvolging. Frank vertelde mij dat ze nog iemand zochten om het magazijn op orde te brengen en op die manier meer controle zouden krijgen over de stock. Die job sprak me aan dus ik ben meteen ingegaan op zijn voorstel.

Werden jouw verwachtingen ingelost bij Woestenborghs?

Tim: Dat het zou klikken met Frank dat wist ik al want ik ken hem al enkele jaren. Frank staat heel dicht bij de collega’s en we kunnen altijd bij hem terecht als er iets is. Maar het klikt ook zeer goed met de andere collega’s. De werksfeer is hier heel ontspannen en gezellig. Er wordt veel gelachen tijdens het werk en na de uren gaan wij regelmatig samen iets drinken. Dat zorgt ervoor dat je met goesting komt werken. 

Woestenborghs

Zijn hier doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf?

Tim: Hier zijn zeker doorgroeimogelijkheden. Iemand die begint als dakwerker kan bijvoorbeeld doorgroeien naar ploegbaas. Dit is een klein bedrijf met 10 dakwerkers en een aantal kantoormedewerkers. Als je ambitie toont dan wordt dat meteen opgepikt. Iedereen staat heel dicht bij elkaar.

Hoe zou je Woestenborghs aanraden bij potentiële nieuwe collega’s?

Tim: Ik zou iemand overtuigen om hier te komen werken voor de fijne werksfeer, de toffe collega’s en  -niet onbelangrijk- de goede verloning. Je krijgt hier bovendien veel kansen binnen het bedrijf. Je mag ervaring opdoen in alle takken als je enthousiasme toont. Het contact met onze baas Frank is ook heel goed, hij is heel aanspreekbaar en hij toont zijn waardering naar ons toe. 

Woestenborghs

Hoe ziet jouw ideale nieuwe collega eruit?

Tim: Het is heel belangrijk dat de nieuwe collega goed bij de groep past. Wij houden van een positieve werksfeer en wij brengen begrip op voor diversiteit: niet iedereen kan even snel werken of heeft dezelfde specialiteiten. Uiteraard moet hij ook voorzichtig kunnen werken omdat het meestal op hoogte is. Laten we besluiten dat het vooral een aangenaam en gezellig persoon moet zijn die de handen uit de mouwen wil steken en hulpvaardig is. 

In contact komen met Woestenborghs

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan