Overslaan en naar de inhoud gaan
Vitalis

Kevin zorgt dat het gras altijd groener is bij Vitalis Tuin. Hij geniet van een mooie tuin of een uitdagend project.

Een tinnen bruiloft! Kevin Beynen is al 10 jaar aan de slag bij tuin- en landschapskantoor Vitalis Tuin – een meer dan geslaagd huwelijk dus. Hij is ploegbaas tuinaanleg en daardoor altijd buiten in de weer. Sjanske, want laat dat nu net zijn wat hij het liefste doet!

Hoe ben je hier begonnen, Kevin?

“Ik ben hier begonnen als derde man in het onderhoud, als hulpje dus eigenlijk. Nu ben ik ploegbaas tuinaanleg, dus er zijn zeker groeimarges hier (lacht). Doorgroeien kan perfect in de mate van het mogelijke! Je hebt bovendien ook geen bakken ervaring nodig, aangezien je de kans krijgt om telkens te groeien. Alle opleidingen en certificaten die nodig zijn om kwalitatief tuinwerk af te leveren, kan je eveneens hier behalen. Je moet het maar vragen en het wordt meteen voor jou geregeld. Zijn er nog extra bijkomende cursussen die je interessant lijken? Dan doen ze daar iets mee!”

Hoe omschrijf je de sfeer tussen collega’s?

“We tellen 25 koppen met alle bediendes en arbeiders samen, maar eigenlijk zijn we gewoon één team die zorgen voor de tuin van mensen. Dat is het leuke eraan, we komen goed overeen! Pinten pakken gebeurt meestal de laatste vrijdag van de maand - we hebben een eigen cafeetje gemaakt en daar is altijd wel een hapje en drankje voorzien. Er worden ook verschillende teambuildings georganiseerd en twee keer per jaar een BBQ – bij de start van de grote vakantie en op het einde van het jaar. Daarnaast hebben we het jaarlijkse personeelsfeest en af en toe een vergadering waar we dan ook verwend worden met een koffietje en een koffiekoek. Dus ja, we worden wel in de watten gelegd. Ze doen hun best! (lacht)”

Vitalis

Welk was jouw uitdagendste project tot nu toe?

“Nog maar heel recent! In Aartselaar hadden we een nieuwe werf gestart, mijn eerste grote opdracht als ploegbaas. Een zeer technisch project, dus dat was echt een enorme uitdaging. Ik ga eerlijk zijn, ik heb er een paar slapeloze nachten van gehad omdat ik er zo mee bezig was. Maar als ik nu het resultaat zie, dan overheerst het fiere gevoel zeker! Fier op mezelf, maar ook op de mensen die het mee realiseerden en op wat we daar gepresteerd hebben.”

Wie is jouw ideale toekomstige collega?

“Een goed werkende sfeermaker. Gewoon iemand die leut heeft, maar wel weet dat als er moet gewerkt worden, er gewerkt moet worden. Een goede balans tussen plezier en werk dus. Je mag lachen en zwansen, maar je moet ook weten wanneer het serieus is. Flexibiliteit hoort er ook bij, dat is eigen aan de job. Maar vooral iemand die dezelfde passie heeft als ons en zich mee engageert voor alles waar wij voor staan!”

In contact komen met Vitalis Tuin

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan