Overslaan en naar de inhoud gaan
Vewo

Lieve Tavernier maakte na 35 jaar in de horeca een carrièreswitch naar een job als winkelbediende bij Vewo. 

Lieve, waarom heb je de switch gemaakt van horecamedewerker naar winkelbediende?

Lieve: Ik werkte al 35 jaar in de horeca en heb dat altijd met veel plezier gedaan. Omwille van corona zat ik lange tijd thuis en uiteindelijk ben ik door de pandemie mijn job kwijtgeraakt. Ik heb toen voor mezelf beslist dat het tijd was voor een nieuw avontuur. Gezien ik hier zelf dagelijks kwam winkelen kende ik An, de zaakvoerster van Vewo. Ik vroeg haar of ze personeel kon gebruiken en het bleek dat ik als geroepen kwam! 

Wat houdt jouw takenpakket hier precies in?

Lieve: Ik heb een heel afwisselende job. Je vindt me het meest achter de vleestoog maar ik spring ook bij in de charcuterie- of de groenteafdeling. De variatie vind ik heel fijn. Persoonlijk ben ik een vroege vogel dus vind ik het ook fijn om vroeg te beginnen. ‘s Ochtends begin ik met het schoonmaken en klaarzetten van de vleestoog. Als ik hulp zou nodig hebben, kan ik altijd beroep doen op mijn behulpzame collega’s. Zij komen graag helpen en dat geldt andersom natuurlijk ook. 

Vewo

Hoe zou je de werksfeer hier bij Vewo omschrijven?

Lieve: De sfeer is hier heel fijn. Er is een goede verstandhouding  onder de collega’s maar zeker ook met An. Bij haar kan je trouwens altijd terecht als je iets wilt bespreken. Op gebied van verlof zijn ze hier heel flexibel. Indien er een collega ziek is, springen we bij voor elkaar. We helpen elkaar hier graag. Als het op jouw eigen afdeling te druk is, komt er een collega je met veel plezier helpen. Ik vind het aangenaam om hier te werken. 

Jullie zoeken een nieuwe collega. Waar zal hij/zij voor ingezet worden?

Lieve: We zoeken iemand die voornamelijk de dagverse levering van groenten en fruit zal verwerken, de rekken netjes zal vullen en ordenen en twee halve dagen de afwas zal verzorgen. Een echte allround-medewerker dus! Net zoals ik zal onze nieuwe collega ook helpen op de andere afdelingen. Het is dus een polyvalente functie waarbij afwisseling verzekerd is! Het leuke is dat iedere dag anders is. De ene dag help je de collega’s van de bakkerij, de andere keer help je bij de toog van de slaatjes en soepen. De uren vliegen hier letterlijk voorbij! We hebben veel vast cliënteel waar je een band mee opbouwt. Het is daarom belangrijk om sociaal en vriendelijk te zijn. 

Vewo

Hoe zou je iemand overtuigen om bij Vewo te komen werken?

Lieve: Een job als winkelmedewerker in een buurtwinkel is een heel dankbare job. De klanten appreciëren je en je krijgt ook veel respect van An. Met Kerst en Nieuwjaar krijgen we een presentje voor ons harde werk. Dit jaar was dat bijvoorbeeld een cadeaubon. Daarnaast zijn we een tof team en heerst er een aangename werksfeer. Je kan rekenen op je collega’s en dat maakt werken bij Vewo zo tof. Ik kom echt iedere dag met plezier werken en hoop hier nog lang te mogen blijven!

In contact komen met Vewo

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan