Overslaan en naar de inhoud gaan
Vermaelen

Installeer jezelf bij Vermaelen L. & Co

In Stabroek vinden we installatiebedrijf Vermaelen L. & Co, gespecialiseerd in alles wat met sanitair en HVAC te maken heeft. Wat begon als een eenmanszaak in 1988 ontpopte doorheen de jaren tot een erkend en enthousiast 20-koppig team. Om dit vast team te ondersteunen bij hun grote projecten, verwelkomt Vermaelen maar al te graag gedreven werkvoorbereiders en administratieve technische support. 

Open-deur cultuur 

Het nummer van Bjorn, de zaakvoerder, staat steevast bij iedereen op speed dial. Geen verticale hiërarchie, maar een horizontale structuur die het toelaat om bij elke vraag een belletje te doen of binnen te springen op kantoor. 

Goed voorzien

Zowel op de werf als op kantoor voorziet Vermaelen van alles om het werk van zijn medewerkers zo aangenaam mogelijk te maken. Goed materiaal en de juiste apparatuur maken dat elke klus snel en efficiënt geklaard kan worden. Zowel de klanten als de Vermaelens zelf komen dus niks tekort!

Onder de kerktoren

Hou je het graag lokaal? Ideaal! Om zijn werknemers niet onnodig te belasten, beperkt het bedrijf zijn werkregio. Een enkele rit naar een opdracht neemt vervolgens nooit meer dan een uur in beslag, zodanig dat een goede work life balance behouden kan worden. 

Je moest al onderweg zijn of tenminste het formulier onder deze tekst ingevuld hebben!

In contact komen met Vermaelen L. & Co

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan