Overslaan en naar de inhoud gaan
Vanal

Werfverantwoordelijke Michael over VANAL: “Het is hier gewoon écht gezellig.”

Van industriële keukens binnen de scheepvaart en rederij, tot een keuken in het café om de hoek. Bij VANAL nv plaatsen ze het allemaal. Michael Thys, hoofd van de technische dienst én werfverantwoordelijke, vertelt over zijn ervaring bij VANAL nv.

Michael, hoe ben je terechtgekomen bij VANAL nv?

Michael: Ik ben er eigenlijk gewoon ingerold. Van opleiding ben ik elektricien. Normaal zou ik na mijn stage aan de slag gaan bij mijn stagementor in het bedrijf. Maar door omstandigheden is dat toen niet doorgegaan. Die mentor is toen via via met Mark in contact gekomen. En zo ben ik hier terechtgekomen. En ja, ik ben er nog steeds! Intussen doorgegroeid als verantwoordelijke van de technische dienst.

Dat brengt ons meteen naar de volgende vraag, er zijn dus zeker doorgroeimogelijkheden?

Michael: Jazeker. Want zelf ben ik ook gestart als technieker. Je gaat altijd eerst mee met een ervaren technieker. Zo leer je hoe alles wordt opgebouwd en dergelijke. Eens je dat onder de knie hebt, ga je mee de toestellen installeren en depanneren. Iemand die wil doorgroeien, kan dat zeker.

Wat zijn de leukste of uitdagendste projecten die je al hebt mogen plaatsen?

Michael: De meeste jobs zijn juist die met een beetje uitdaging. Wanneer we bijvoorbeeld in ’t bakske van een hoogtewerker moeten kruipen om de buizen van een dampkap te installeren. Dat was bijvoorbeeld het geval bij een klant in Knokke. Daar moest de buis over de muur en een schuin dak. Dat geeft net dat beetje meer uitdaging!

Vanal

En hoe zit de sfeer tussen de collega’s en de werkgever?

Michael: Het is een zeer familiaal bedrijf. Onze baas Mark, dat is echt een topbaas. We kunnen goed met elkaar babbelen, er wordt onderling ook veel gelachen. Er is ook altijd tijd voor een grapje. Het is hier gewoon echt gezellig (lacht).

Hoe zou je jouw toekomstige collega overtuigen om hier te komen werken?

Michael: Da’s gemakkelijk. Hier heerst een fantastische sfeer, de job is afwisselend én we krijgen maaltijdcheques! Als je als technieker graag aan de slag wil in het plaatsen van keukens, klein of industrieel, dan zit je hier op de juiste plaats. En als je wil, krijg je meer verantwoordelijkheid in je job.

In contact komen met Vanal

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan