Overslaan en naar de inhoud gaan
Van Saet Security

Jochen kreeg bij Van Saet Security de kans om aan de slag te gaan als alarmtechnieker.

Van Saet Security, gevestigd in Bonheiden, is een groeiend bedrijf met een familiaal karakter. Ze hebben al meer dan 35 jaar ervaring met het installeren van camerabewaking en inbraakalarm maar brandveiligheid en toegangscontroles behoren ook tot hun aanbod.

Hoe ben je terechtgekomen bij Van Saet Security?

Jochen: Ik liep stage bij een ander bedrijf in dezelfde sector maar omdat zij niet genoeg werk hadden, konden ze mij geen job aanbieden. Een vriend van mij die op dat moment bij Van Saet werkte, liet me weten dat ze op zoek waren naar nieuwe collega’s. Ik heb meteen mijn CV gemaild naar Kristoffer, zaakvoerder van Van Saet. Hij heeft me toen uitgenodigd voor een gesprek en dat is heel goed verlopen. Intussen ben ik bijna twee jaar in dienst. Ik ben Kristoffer dankbaar dat hij mij als schoolverlater de kans heeft gegeven om me te ontplooien tot een bekwame alarminstallateur.

Wat maakt dat je iedere dag met plezier komt werken?

Jochen: Van Saet is een vooruitstrevend bedrijf waar je als werknemer de kans krijgt om veel bij te leren. Elke dag is anders en door de variatie aan opdrachten leer je van alles bij. De planning is hier ook altijd in orde en je krijgt hier altijd genoeg uitleg. Je krijgt hier  veel vertrouwen en vrijheid. Dat vind ik persoonlijk heel fijn. Verder is de sfeer hier super en het klikt goed onder de collega’s. Collegialiteit staat bij ons centraal. Dat is heel belangrijk voor mij. We hebben respect voor elkaar en kunnen op elkaar rekenen. Als ik iets niet weet, kan ik altijd even bellen naar een collega. Andersom geldt dat natuurlijk ook.  

Van Saet Security

Werk je in team of alleen?

Jochen: Dat hangt er van af. Ik heb vrij vroeg aan Kristoffer gevraagd of hij mij alleen de baan op wilde sturen. Niet per se omdat ik liever alleen werk maar omdat ik ervan overtuigd ben dat ik de job op die manier sneller onder de knie zal hebben. Of ik nog fouten maak? Ja, natuurlijk! Daar kan ik alleen maar uit leren. Het gebeurt ook wel dat ik met meerdere collega’s aan een opdracht werk. Dat loopt iedere keer prima omdat we goed op elkaar zijn ingewerkt. Iedereen heeft zijn sterktes en zwaktes. Doordat we gebruik maken van onze kwaliteiten en elkaar ondersteunen bij moeilijkere onderdelen, brengen we iedere opdracht steeds tot een goed eind.

Welke voordelen heb je hier als werknemer?

Jochen: Het grootste voordeel is de variatie in de job. De ene keer ben je bewakingscamera’s aan het installeren, de andere keer sta je in voor de brandveiligheid. Omdat je op verplaatsing gaat, krijg je een goed uitgeruste camionette. Die wordt iedere ochtend voor je ingeladen met het nodige materiaal. ‘s Avonds mag je de camionette mee naar huis nemen. Dat vind ik een groot voordeel. Een ander pluspunt is de collegiale sfeer die hier heerst. Ook de relatie met de zaakvoerders zit goed. Dat is ook niet onbelangrijk! 

Hoe ziet je ideale, nieuwe collega eruit?

Jochen: Iemand die leergierig en down to earth is, is hier van harte welkom. Het maakt niet uit of je een ervaren technieker of schoolverlater bent. Bij Van Saet Security investeren ze in hun werknemers waardoor je niet alleen zal bijleren maar je ook geapprecieerd voelt. Verder is onze ideale, nieuwe collega iemand die gevoel voor humor heeft en op vrijdag wanneer we op tijd terug zijn, graag een pintje mee drinkt! 

In contact komen met Van Saet Security

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan