Overslaan en naar de inhoud gaan
Van Moer

Shari stond acht jaar in de verkoop voor ze aan de slag ging als Logistics Assistant bij Van Moer

Van Moer, gelegen in Hulshout, produceert werk-en bedrijfskleding op maat van de klant.  Werknemers krijgen hier niet alleen de kans om mee te denken maar ook mee te groeien met het bedrijf.

Neem ons mee naar het begin, Shari. Wanneer is het voor jou begonnen bij Van Moer?

Shari: Zes jaar geleden was ik klaar voor een nieuwe uitdaging. Ik had acht jaar op de teller staan als verkoopster in een kledingwinkel en had goesting in meer. Gezien Van Moer bedrijfskledij op maat maakt, dacht ik met mijn jarenlange ervaring in de kledingsector wel een meerwaarde te kunnen zijn voor dit bedrijf. Na het sollicitatiegesprek had ik meteen een goed gevoel en dat is nooit meer overgegaan. De leuke klik is er nog steeds! 

Welke groei heb je hier doorgemaakt?

Shari: Ik had eigenlijk geen relevante ervaring toen ik hier begon. Ik had wel wat computerkennis maar kon nog veel bijleren. Om voeling te krijgen met hetgeen Van Moer doet, heb ik de eerste maanden in het magazijn gestaan. Nadien heb ik me opgewerkt tot rechterhand van de magazijnverantwoordelijke. Als hij met verlof was, nam ik zijn taken over. Daarna ben ik doorgestroomd tot de functie die nu heb, logistic assistant. Ik ben iemand die veel uitdaging, afwisseling en verantwoordelijkheid nodig heeft in een job. Dit heb ik zelf aangegeven en ze hebben naar me geluisterd. Mijn dagen zijn goed gevuld en soms zelfs te kort maar zo heb ik het graag! Ik ben oprecht fier op het parcours dat ik heb mogen afleggen bij Van Moer.  

Van Moer Workwear Solutions

Hoe zou je de sfeer binnen Van Moer omschrijven?

Shari: Van Moer is een familiaal bedrijf met een huiselijke sfeer. Hier werken mensen van verschillende leeftijden en dat maakt dat startende collega’s zich meteen goed voelen. Je hebt contact met iedereen en het managementteam kent ook iedere werknemer bij voornaam. Als er iets is, kan je terecht bij onze vertrouwenspersoon of het management zelf. Eigen inbreng wordt trouwens enorm geapprecieerd. Als je idee goed onderbouwd is, luisteren ze er graag naar. Bij Van Moer zijn er groeikansen en is er ruimte voor creativiteit.

Welke voordelen heb je hier als werknemer?

Shari: Ik denk dat het grootste voordeel van werken bij Van Moer het aantal verlofdagen zijn. Als voltijdse werknemer werk je 40 uur waardoor je 15 dagen extra verlof hebt. In totaal heb je dus 35 dagen. Buiten de vijf dagen die vastgelegd worden voor het verlof tussen Kerst en Nieuw, mag je zelf kiezen wanneer je je verlof opneemt. Tijdens de zomermaanden zetten we jobstudenten in zodat we goed bemand zijn en de vaste werknemers hun gewenste verlof kunnen opnemen. We hebben ook heel leuke werktijden en bij warm weer mogen we vroeger beginnen zodat we vroeger naar huis kunnen, krijgen we soms een ijsje of een koel drankje. Het zijn de kleine dingen waardoor je je geapprecieerd voelt. Vorig jaar hebben we tijdens de coronacrisis bijvoorbeeld consumptiecheques gekregen die we konden gebruiken bij lokale handelaars, ieder jaar is er een tof personeelsfeest, een attentie met Sinterklaas en Pasen én een eindejaarsgeschenk. Als dat niet genoeg pluspunten zijn om je te overtuigen, kan ik er nog wel een paar oplijsten hoor! 

Van Moer Workwear Solutions

Ga vooral door! Hoe zou je iemand overtuigen om bij Van Moer te komen werken?

Shari: Ben je gedreven, meedenkend en ambitieus? Dan is Van Moer de perfecte werkplek voor jou. Inzet en een goede werkhouding zijn belangrijker dan ervaring of diploma’s. Je komt terecht in een groeiende onderneming waar een persoonlijke aanpak centraal staat.  Werkzekerheid heb je hier ook. Je zal je geen moment vervelen. Verder mag je rekenen op een fijne werkomgeving, leuke collega’s en begeleiding als je start. Hier zijn niet alleen doorgroeimogelijkheden maar er is ook ruimte voor verbeterprocessen zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Als jij wil meegroeien met Van Moer, dan hopen wij heel snel van jou te horen!

In contact komen met Van Moer

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan