Overslaan en naar de inhoud gaan
Vadeca

Bij Vadeca voel je je niet alleen thuis, je poetst er ook zoals thuis

Schoonmaakbedrijf Vadeca in Wijgmaal is een echt familiebedrijf. Nee, maar écht. “Mijn vader is Vadeca samen met mijn moeder in 1976 gestart. Ik heb het als kind dus wel met de paplepel meegekregen. Eind ‘96 heb ik alles overgenomen. En nu zijn we zover dat mijn twee zonen er ook in zitten. Dus de derde generatie staat misschien ook wel al paraat”, vertelt Steven Wauters, zaakvoerder van Vadeca. De firma staat garant voor alles wat te maken heeft met klassieke schoonmaak en ruiten wassen. Alleen nét iets beter dan je gewend bent. Door medewerkers die nét iets verder gaan voor dat perfecte resultaat.

Zoals thuis 

De medewerkers van Vadeca richten zich hoofdzakelijk op schoonmaak in bedrijven of ruiten wassen, maar ook diverse opdrachten zoals tuinonderhoud of andere klusjes kunnen evengoed op de to-do lijst staan. “Onze service gaat heel breed. Alles wat te maken heeft met dienstverlening doen we, behalve industriële schoonmaak. Wij proberen een dienst aan te bieden zoals men thuis poetst”, klinkt het. Om deze reden werkt Vadeca niet met harde tijd-slots. Kwaliteit is belangrijker dan snelheid. “De mensen moeten waar krijgen voor hun geld”, stelt Steven.

Vadeca

Als er iets is…

… dan geef je maar een belletje. Letterlijk dan. De afstand tussen directie en de mensen op de werkvloer is hier miniem, daar staat Steven op: “Ik ken iedereen hier persoonlijk. Ze kunnen rechtstreeks contact opnemen met mij en hebben mijn gsm-nummer. Als er een probleem is van welke aard dan ook, dan staan we open om dat te bekijken en bespreken.” Hulp is dus maar een telefoontje van je verwijderd! Of je komt gewoon gezellig langs op kantoor. 

Werk op maat

Iemand die poetst met hart en ziel. Dat zoeken ze. Gewoon écht graag poetsen en voldoening halen uit een resultaat dat spik en span is. That’s it. Geen ervaring, maar wel de goesting? Jouw collega’s leren je graag de Vadeca manier van werken aan. Zo ben je helemaal klaargestoomd voor jouw carrière hier! Daarnaast kies je zelf wanneer je je opdrachten afwerkt. ’s Morgens of toch liever ’s avonds? Dat kan geregeld worden. Onze uren passen zich aan, aan jouw persoonlijk verhaal. 

Werken bij Vadeca? Laat dan hieronder jouw gegevens achter!

In contact komen met Vadeca

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan