Overslaan en naar de inhoud gaan
Gert Kwanten Tuinaanleg

Leer jij binnenkort de kneepjes van het vak van Johan bij Tuinaanleg Gert Kwanten?

Johan is operationeel verantwoordelijke bij Tuinaanleg Gert Kwanten. Hij stuurt tuinmannen aan en zorgt ervoor dat elk project vlot verloopt. Hij vertelt ons in dit interview meer over werken bij Tuinaanleg Gert Kwanten. 

Johan, jij bent als operationeel verantwoordelijke bij Tuinaanleg Gert Kwanten aan de slag, maar je hebt al 25 jaar elders ervaring in de tuinsector. Hoe komt het dat je de overschakeling hebt gemaakt naar dit bedrijf?

Johan: Ik was het vertrouwen in mijn vorig bedrijf kwijtgeraakt. Na de overname van het bedrijf voelde ik de klik niet meer met de baas. Toen ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Tuinaanleg Gert Kwanten heeft een zeer goede naam in de tuinsector en na het gesprek met Gert had ik meteen de klik die ik miste met mijn toenmalig bedrijf. Dat vind ik heel belangrijk.

Gert Kwanten Tuinaanleg

Je hebt veel ervaring die je kon meenemen naar dit bedrijf. Krijg je hier veel vrijheid om je job in te vullen?

Johan: Ja absoluut. Ik krijg hier veel vrijheid en vertrouwen in dit bedrijf. Ik heb - gebaseerd op mijn ervaring - meteen een analyse mogen maken van wat hier goed en minder goed liep, en ik heb verbeteringen voorgesteld. Die werden goed onthaald en omgezet in haalbare doelen. We hebben dat ook meteen gecommuniceerd naar de medewerkers. Communicatie is hier heel belangrijk bij Gert Kwanten.

Wat houdt jouw functie precies in?

Johan: Ik sta eigenlijk tussen de baas en de werkmannen in. Ik probeer de sfeer zo goed mogelijk te maken voor de werkmannen. Ik vind het belangrijk dat de mannen zeggen dat het hier gezellig is en dat ze goed behandeld worden. Als de mannen content zijn, dan werken ze ook beter en met een beter gevoel. Natuurlijk loopt er ooit eens iets mis maar dan praten we dat meteen uit en zoeken we naar oplossingen. Ik vind het belangrijk dat ze zich geapprecieerd voelen.

Gert Kwanten Tuinaanleg

Voel jij jezelf ook geapprecieerd hier?

Johan: Jazeker, dat merk ik in de kleine dingen: je wordt vriendelijk onthaald ’s ochtends, je krijgt schouderklopjes, er wordt naar je geluisterd… dat ontbreekt er helemaal niet. Als het niet goed is, dan wordt er over gebabbeld. Er wordt zelfs een keer op tafel geklopt en meningen mogen ook verschillen. Maar we hebben hier allemaal hetzelfde doel voor ogen. De weg naar dat doel mag je zelf kiezen maar wel volgens de filosofie van het bedrijf. 

Wat is dan de filosofie van het bedrijf?

Johan: Wij werken hier allemaal naar eenzelfde doel en dat is: top tuinen afleveren waar we allemaal fier op zijn, van ontwerpers tot uitvoerders. Dit bedrijf staat voor kwaliteit, service en goede werksfeer. Wij vinden het heel belangrijk dat de afspraken die we maken met klanten en met medewerkers allemaal nagekomen worden.

Gert Kwanten Tuinaanleg

Wat zijn de belangrijkste troeven om hier te komen werken?

Johan: Werken bij Gert Kwanten Tuinaanleg is letterlijk en figuurlijk een buitenkans, haha. Ons cliënteel bevindt zich bovendien rond de kerktoren dus de verplaatsingen zijn niet ver en iedereen is op tijd terug thuis. Onze mannen krijgen hier goed materiaal om mee te werken, zowel het gereedschap als de camionettes en de bedrijfskleding. We hebben hier een jong team waarin elke werkman mee mag denken aan projecten, er wordt geluisterd naar hun mening. De deur van de baas staat ook altijd open voor iedereen. Dit is een familiaal bedrijf en zo staan we ook bekend. Voor Gert en zijn vader is dit niet zomaar een job, maar het is hun leven. De zaak draagt zijn naam en wij zorgen er mee voor dat hij fier kan zijn.

In contact komen met Tuinaanleg Gert Kwanten

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan