Overslaan en naar de inhoud gaan
T.S.S.I.

Laurens: Werken aan grote vrachtwagens en problemen aan deze wagens oplossen geeft veel voldoening.

Laurens is 5 jaar geleden beginnen te werken bij TSSI in Opglabbeek. Hij is hier begonnen als mecanicien en is vrij snel doorgegroeid tot chef-mecanicien. 

Had je al andere werkervaring toen je hier kwam werken?

Laurens: Nee ik had geen andere werkervaring. Ik kwam recht van de schoolbanken en heb hier toen gesolliciteerd. Momenteel ben ik doorgegroeid tot chef-mecanicien. Ik sta dus tussen de mecaniciens en de werkplaatsverantwoordelijke in.

T.S.S.I.

Waarom koos je voor TSSI?

Laurens: Ik vond het belangrijk om kort bij huis te werken, dat is echt een groot voordeel. Het bedrijf zelf sprak mij ook heel erg aan. Het werken aan grote vrachtwagens en problemen aan deze wagens oplossen geeft grote voldoening. Zeker als we daar met enkele mensen samen aan werken, dan heb je er samen deugd van. Dat geeft ook energie voor toekomstige projecten die we samen aan kunnen gaan.

T.S.S.I.

Vind je het belangrijk om goed samen te werken met de collega’s? Om samen projecten tot een goed einde te brengen?

Laurens: Absoluut! Het is een belangrijke reden waarom ik hier graag werk. Naast het werk - dat erg interessant en uitdagend is - komen wij met de collega’s heel goed overeen. Hier hangt een goede sfeer in de garage en ik heb hele toffe collega’s. Ik kan zeggen dat ik elke ochtend met plezier kom werken.

T.S.S.I.

Hoe zou je iemand overhalen om hier te komen werken?

Laurens: Eerst en vooral door de toffe sfeer onder de collega’s. Het is hier allemaal heel gemoedelijk. De relatie met de mensen op kantoor is ook heel goed, daar springen we wel eens binnen. We voelen ons allemaal collega’s van mekaar. Het werk is hier bovendien heel gevarieerd, je moet niet elke dag hetzelfde doen. Elke ochtend kunnen wij aan een andere opdracht werken en dat maakt het werk enorm boeiend. Zo leren we ook veel bij en blijven we gefocust.

T.S.S.I.

Hoe ontvangen jullie nieuwe collega’s?

Laurens: Nieuwe mensen proberen we zo snel mogelijk te leren kennen en we nemen hen meteen onder onze vleugels. Wij leiden hen zelf op, ze mogen gewoon met ons meelopen. Je merkt meteen of er groei in zit. Ze mogen beginnen met simpele dingen en dan geven ze zelf wel aan of ze meer aankunnen. Wij zullen een nieuwe collega nooit alleen laten spartelen, wij helpen mekaar met werkjes waar er hulp bij nodig is.

T.S.S.I.

Hoe zou je TSSI omschrijven als bedrijf?

Laurens: Hier heb je werkzekerheid, transport valt namelijk nooit weg. Het is een redelijk groot bedrijf, met een grote garage en veel collega’s. Je kan hier altijd iemand vinden waar je het mee kan vinden en iedereen helpt mekaar hier. Wij weten meteen wat de specialiteit is van de collega’s, wij hebben geen afgelijnde taken dus iedereen helpt mekaar wel eens. Dit bedrijf heeft ook een open bedrijfscultuur. Ze staan hier open voor suggesties en we mogen altijd aankloppen bij de collega’s en zelfs bij Marijke als er iets op onze lever ligt. Je voelt je hier geapprecieerd en dat een groot pluspunt.

In contact komen met T.S.S.I.

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan