Overslaan en naar de inhoud gaan
truckstop

Daphné: “Truckstop26bis is zoals een cadeautje: elke dag een nieuwe verrassing”

Daphné Bisiau was al van de partij nog voordat Truckstop26bis het levenslicht zag. 12,5 jaar na de opstart is ze niet enkel een vaste waarde voor de klanten, maar ook voor haar collega’s. Als manusje-van-alles springt Daphné iedereen te hulp en leidt ze steeds weer alles in goede banen. 

Hoe ben je hier ingerold Daphné?

Ik ben hier in dienst nog voor we begonnen zelfs. Toen stond hier nog niets en was het gewoon een braakliggend terrein. Ik heb mee heel het bedrijf zien groeien, opgebouwd en uitgewerkt worden. Dat is natuurlijk heel fijn en een evenement op zich! Ik ben destijds samen met 2 koks begonnen en we zijn er nog steeds na al die jaren. Dan weet je dat het goed zit natuurlijk! Zelf sta ik voornamelijk in voor het dagelijks reilen en zeilen van de truckstop en daarnaast ben ik ook Eddy zijn rechterhand. Je kan me dus overal wat terugvinden (lacht). 

Welk moment vond je het leukst tot nu toe?

In het begin deden we verschillende evenementen om klanten aan te trekken, maar door de jaren heen is de focus verlegd naar het inzetten van het bouwverlof. Dat valt altijd ergens tussen 9 en 13 juli. Dan organiseren we vanachter op de parking een groot evenement met een podium, optredens en een BBQ. Twee jaar geleden hebben we het 10-jarig bestaan van de truckstop gevierd. Dat was een tweedaagse met o.a. een truck run. Dat was ook wel een hoogtepunt! 

truckstop

Hoe ziet de planning eruit?

We werken met maandplanningen, dat maakt het voor iedereen makkelijk om zaken in hun vrije tijd op voorhand te plannen. In de zomer proberen we dan ook, in de mate van het mogelijke, volledig vooruit te plannen. We werken meestal met verschillende posten, maar het blijft horeca dus het is altijd een beetje afwachten en jezelf flexibel opstellen. Daarentegen is het zeker niet zo dat je op afroep staat. Als je komt werken, dan kom je ook werken. Er zijn veel horecazaken waarbij ze afbellen op het laatste moment. Dat gebeurt hier zelden of nooit, wij werken niet met een oproepsysteem. Dat is een groot pluspunt van ons, aangezien er weinig zaken zijn die op die manier kunnen werken. Vandaar dat we ook extra volk nodig hebben, om dat systeem te kunnen versterken!

Kan je Truckstop26bis voor ons omschrijven in een paar woorden?

Ik denk voor velen een tweede thuis! We formuleren dat zo naar de chauffeurs toe: de truckstop is een thuis ver van huis. Maar dat is ook voor ons van toepassing, mede door de losse werksfeer. Het is niet dat je hier het gevoel hebt van ‘oei daar is den baas’. Dat is op veel plekken wel zo denk ik. Hij werkt zelf ook heel hard mee op de werkvloer, alsook zijn vrouw en zonen. Iedereen hier eigenlijk. Dat is echt aangenaam werken!

In contact komen met Truckstop 26bis

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan