Overslaan en naar de inhoud gaan
TM Technics

Jimmy, werfleider bij TM Technics is trots om deel uit te maken van het jonge en vooruitstrevende bedrijf.

TM Technics is een ambitieuze onderneming gevestigd op het industrieterrein van Houthalen-Helchteren. Ze plaatsen kwalitatieve industriële ventilatiesystemen, airco’s en afzuiginstallaties.

Jimmy, waarom ben je bij TM Technics begonnen?

Jimmy: Ik kende Tom, zaakvoerder van TM Technics, van vroeger. Toen ik hoorde dat hij deze firma aan het oprichten was, heb ik geen seconde getwijfeld om bij hem aan de slag te gaan. Ik was op zoek naar een job met veel afwisseling. Dat heb ik hier zeker gevonden. Ik vond het voor mezelf een uitdaging om bij een startende onderneming te werken. Als je er vanaf het begin bij bent, dan zie je het bedrijf groeien en daar heb je ook aan meegewerkt. Ik ben heel trots op hetgeen we tot nu toe hebben bereikt.

Was je begonnen in de functie die je nu hebt?

Jimmy: Nee, ik ben niet begonnen als werfleider. Ik begon hier als monteur. Nadien heb ik me opgewerkt tot ploegbaas en daarna werfleider. Ik heb graag de touwtjes in handen dus een job met verantwoordelijkheid is op mijn lijf geschreven. Mijn functie als werfleider is heel gevarieerd en soms hectisch, maar alles is altijd goed georganiseerd. Ik ben veel onderweg naar werven om te kijken of alles in orde is. Ik heb dus ook veel contact met de projectleiders. Zijn er problemen op de werf, dan bespreken we samen hoe we tot een oplossing kunnen komen. Voor een job als werfleider dien je te beschikken over technische kennis, hoor je communicatief te zijn en in zekere zin ook creatief om oplossingsgericht te kunnen denken.

TM Technics

Heb je zelf durven aangeven dat je meer verantwoordelijkheid wou?

Jimmy: Ik heb veel geleerd bij TM Technics als monteur en ploegbaas, maar ik had goesting in meer. Als monteur ging ik naar werven om buizen en roosters op te hangen, monteren van geluidscabines en geluidsomkastingen en kleine constructies uit te voeren. Dat deed ik graag maar ik voelde dat ik genoeg kennis had opgedaan om een hoger niveau te klimmen. De relatie met de zaakvoerders Tom en Els zit heel goed. Omdat hun deur altijd voor iedere collega openstaat, voelde ik mij op mijn gemak om aan te kaarten dat ik klaar was voor een nieuw avontuur binnen het bedrijf. Ik ben heel blij dat ik terechtgekomen ben bij een bedrijf dat toekomstmogelijkheden biedt voor zijn werknemers.

Wat is het uitdagendste dat je hier hebt meegemaakt?

Jimmy: Dat is ongetwijfeld het werken op een boot. We moesten het ventilatiesysteem installeren. Gezien de boot op tijd moest kunnen vertrekken, was het racen tegen de klok. In zo’n geval is teamwork heel belangrijk. Gelukkig zijn we een toffe bende die elkaar graag helpt. Iedereen heeft toen een versnelling hoger geschakeld en we hebben de opdracht op tijd kunnen afronden. Ik haal voldoening uit ieder project, maar dit is één van mijn favorieten. 

TM Technics

Hoe zou je iemand overtuigen om voor TM Technics te komen werken?

Jimmy: Leuke vraag! Ik heb mijn schoonbroer zo ver gekregen om hier te komen werken. Hij heeft op zijn beurt zijn eigen broer aangestoken met de TM microbe. Het is gewoonweg fijn werken hier. Je leert super veel bij en dat is iedere dag opnieuw zo. We zijn nog maar pas begonnen met het installeren van industriële airco’s. Dat is een nieuwe uitdaging waarbij je de kans krijgt om kennis op te doen en expert te worden in hetgeen je doet. Dat hier doorgroeimogelijkheden zijn, staat vast. Voor werkzekerheid hoef je ook niet te vrezen. Er is werk genoeg! Ons werkkledij springt er bovenuit. Tom en Els hebben ons voorzien van stijlvolle trainingspakken. Dat is zeker een leuk extraatje. Na of tussen een lange werkdag is er ook ruimte voor ontspanning in onze kantine. Daar staat een pooltafel en een dartbord. Zalig! 

Als kers op de taart krijg je appreciatie van de zaakvoerders en trakteren ze ons wel eens op café of nemen ze ons mee voor een etentje. Redenen genoeg om ons team van monteurs te komen vervoegen? Ik denk het wel!

In contact komen met TM Technics

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan