Overslaan en naar de inhoud gaan
Slagerij Vandecruys

Bij Slagerij Vandecruys mag het altijd wat meer zijn

Geen doorsnee slagerij om de hoek, maar een ambachtelijke vleeshandelaar die kwaliteit en versheid hoog in het vaandel draagt. Slagerij Vandecruys bezit 4 vestigingen en is continue in de weer om haar aanbod te verbeteren en uit te breiden. Daarvoor kan ze rekenen op een 40-tal werknemers die niet enkel medewerker zijn, maar echt deel uitmaken van de Vandecruys-familie. Daar is vlees in de kuip!

Vernieuwend 

Bij Slagerij Vandecruys moeten ze niets weten van stilstaan. Een zestal jaar geleden begon het bedrijf met een online webshop – destijds een unicum in de branche. Ook op sociale media is de slagerij terug te vinden met onder andere nieuwe recepten of acties. Helemaal up-to-date dus. Ben jij iemand die graag vooruit wil en overal wel een gaatje ziet om het beter te doen, look no further! Vandecruys is steeds op zoek naar gedreven verkopers/verkoopsters en slagers.

Slagerij Vandecruys

Kwaliteit en ambacht

Werken met topproducten? Daar maakt het Vandecruys-team het verschil. Van charcuterie en bereide gerechten tot salades, alles wordt er nog steeds met de hand bereid. Heb je als verkoopster zin om een poosje zelf een handje toe te steken in de keuken? Dan kan dat ook gerust!

 

Creativiteit

Ondanks dat het bedrijf de laatste jaren enorm gegroeid is, blijft het familiale en laagdrempelige karakter behouden. Werknemers krijgen steeds de ruimte om vragen of eigen ideeën aan te brengen, waardoor er meer dan genoeg ruimte is om invulling te geven aan eigen creativiteit. Medewerkers worden aangemoedigd leuke receptjes aan te geven of iets nieuws uit te proberen in de slagerij. Op deze manier biedt Vandecruys hedendaagse recepten in combinatie met traditionele ambacht!

In contact komen met Slagerij Vandecruys

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan