Overslaan en naar de inhoud gaan
kara

Werner is instructeur bij Autorijschool Kara. Een job die hij met veel passie en ambitie uitoefent.

Autorijschool Kara beschikt over een tiental experts. Door hun expertise en klantgerichte aanpak hebben ze leerlingen uit heel België en daar zijn ze trots op.

Hoe lang werk je al bij Autorijschool Kara?

Werner: Ik werk hier intussen al 12 jaar. Hiervoor werkte ik bij een andere onderneming in dezelfde sector. Daar ben ik uiteindelijk weggegaan omdat ik mij er niet meer kon ontwikkelen en geen eigen inbreng had. Het was samengevat geen goede match. Autorijschool Kara is een bedrijf dat steeds bezig is om zich te optimaliseren. Dit zowel op gebied van materiaal, leerstof als het personeel. Ik vind het fijn dat ik hier mijn steentje mag bijdragen en mee mag nadenken over verbeteringen. 

Hoe onderscheidt deze rijschool zich van andere?

Werner: We hebben klanten die van ver komen. Dat komt omdat we gespecialiseerd zijn in het begeleiden van mensen met een beperking. Leerlingen die autisme, faalangst of psychische problemen hebben, krijgen bij ons de kans om te leren autorijden. Voor ons gaat het ook veel verder dan het autorijden alleen. Iedereen heeft andere noden en daarom bieden we trajecten op maat aan. Ik ga een conversatie aan met de leerling om hem beter te leren kennen en om te weten te komen waar de blokkade juist zit. Eens ik dat weet, is het pas tijd om op de baan te gaan. Dit geldt voor alle leerlingen ongeacht of ze een beperking hebben of niet. We willen ze zo goed mogelijk begeleiden en de beste service bieden. We slagen erin om kwaliteit te bieden aan iedereen. Ik denk dat we ons daardoor écht onderscheiden van onze concullega’s. 

kara

Hoe zou je de sfeer onder de collega’s hier bij Kara omschrijven?

Werner: De sfeer zit goed tussen de collega’s. Ook de relatie met zaakvoerder Kim is prima. We kunnen bij haar terecht om dingen te bespreken en voorstellen te doen. Ze neemt de tijd om erover na te denken en dat apprecieer ik. Bij ons kan je ook rekenen op een goede work-life balance. Er wordt rekening gehouden met hobby’s en collega’s die jongere kinderen hebben. Het is fijn dat ze hier zo flexibel zijn naar de werknemers toe.

Kan je je ideale nieuwe collega omschrijven?

Werner: Onze ideale collega is iemand met een gezonde interesse in mensen. Je bent als instructeur constant met mensen bezig. Ofwel sta je voor de klas in de theorielessen, ofwel zit je in de auto voor praktijklessen dus je hoort zeker ook communicatief te zijn. Autorijschool Kara staat bekend om de kwaliteit en persoonlijke service die we bieden. Het zou mooi zijn als onze nieuwe collega waakt over die twee zaken en ernaar streeft om iedere leerling zo goed mogelijk te op te leiden. 

rijschool kara

Hoe zou je iemand overtuigen om voor Autorijschool Kara te komen werken?

Werner: We zijn een middelgrote rijschool die nog veel groeipotentieel heeft. We staan erop om kwaliteit te blijven bieden, hoe groot we ook worden. Er wordt hier niet alleen aandacht besteed aan de leerlingen maar ook aan de lesgevers en hoe zij zich voelen. Dat vind ik mooi. Daarnaast is Autorijschool Kara een dynamisch bedrijf dat economisch stabiel is. Een job als rijinstructeur is een prachtige job. Je haalt er veel voldoening uit en je werk wordt door Kim ook geapprecieerd. Dat merk je doordat ze open staat voor onze eigen inbreng en de attente presentjes die we krijgen met de feestdagen. We kijken ernaar uit om onze nieuwe collega binnenkort te verwelkomen. Een warm welkom is verzekerd!

In contact komen met Rijschool Kara

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan