Overslaan en naar de inhoud gaan
Quetin

Cindy is al 17 jaar verkoopster in hart en nieren bij Schoenen Quetin in Hasselt

Wat maakt dat je al 17 jaar op de teller hebt staan bij Schoenen Quetin?

Cindy: Het is een familiebedrijf en die sfeer wordt doorgetrokken naar de werknemers en zelfs naar de klanten. Je maakt deel uit van de familie en dat vind ik een grote meerwaarde. Hier mag je je zegje doen en eigen inbreng wordt geapprecieerd. Zo mogen wij bijvoorbeeld mee beslissen welke schoenen er besteld worden voor de nieuwe collectie. Wij staan als verkoopsters dag in en dag uit in contact met de klanten en bieden een persoonlijke service aan. Tom en Jacques luisteren naar ons en ze laten blijken dat we effectief gehoord worden. 

Ben je hier begonnen in de functie die je nu hebt?

Cindy: Ik ben 17 jaar geleden begonnen als verkoopster en doorheen de jaren is mijn takenpakket wat uitgebreid. Intussen sta ik bijvoorbeeld ook in voor het aankleden van de etalages. Andere taken zijn het uitpakken van de goederen, de zaak schoonmaken en erop toezien dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Verder is het een belangrijke taak als verkoopster bij Quetin dat je de klanten warm onthaalt en de persoonlijke aanpak geeft waar we bekend voor staan.

Quetin

Hoe onderscheidt Quetin zich van andere schoenenwinkels?

Cindy: De service en de kwaliteit van de schoenen zijn gewoon top. Door onze openhartigheid komen hier verschillende generaties shoppen. Veel van ons cliënteel kwam hier voor het eerste schoentje en dan zie je ze groeien tot tieners en later komen ze zelfs hun trouwschoenen uitkiezen. Het gebeurt regelmatig dat we de bruid, de mama en oma van het gepaste muiltje voorzien. Dat vind ik prachtig! We sturen de klant ook bij waar nodig. De klant kiest natuurlijk zelf wat hij mooi vindt maar door onze expertise zien we dat het soms niet de juiste schoenen zijn voor de voeten. Uit ervaring weet ik wat wel en wat niet kan en toon ik de klant een alternatief. Ik haal er veel voldoening uit als de schoen goed past en de koper tevreden naar buiten wandelt. 

Welke voordelen heb je hier als medewerker?

Cindy: Het grootste voordeel vind ik dat we een familiebedrijf zijn. Je kan rekenen op begrip als je met een noodgeval zit. Er zal altijd een collega zijn die voor je inspringt en zelfs Tom verplaatst indien nodig zijn afspraken om in de winkel te komen staan. Qua verlof zijn ze hier ook flexibel. Het is vanzelfsprekend dat je in de verkoop niet iedere zaterdag vrij kunt nemen. Toch wordt er nooit moeilijk over gedaan als je eens verlof wilt inzetten. Alles is bespreekbaar bij ons. Een ander groot pluspunt is dat je eigen inbreng mag hebben. Het is aangenaam werken bij Schoenen Quetin. Het is een stijlvolle zaak met een mooi interieur. Het is altijd fijner als verkoopster als je mag staan in een verzorgde en nette zaak.

Quetin

Over welke eigenschappen dient je nieuwe collega te beschikken?

Cindy: Onze ideale nieuwe collega draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en zet de klant op de eerste plaats. De klant hoort zich hier thuis te voelen dus is het belangrijk dat je de conversatie aangaat, luistert en aanbiedt waar hij op zoek naar is. In onze sector is flexibiliteit wel een must. Wat langer blijven of inspringen voor een zieke collega zijn dingen die kunnen gebeuren. Het moet iemand zijn waarop we kunnen rekenen. De ideale collega is iemand die werk ziet en het heft in eigen handen durft te nemen. Dat zou een mooie aanvulling zijn voor ons team.

In contact komen met Quetin

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan