Overslaan en naar de inhoud gaan
Quantum Security

Op speeddate met Quantum Security

We zijn op de koffie bij Koen Hermans. Koen is zaakvoerder van Quantum Security, een bedrijf gespecialiseerd in alarminstallaties en camerabewaking uit Beringen. En dat doet het klaarblijkelijk heel goed, want Koen heeft momenteel handen tekort! We houden hem dan ook niet te lang van zijn werk af en onderwerpen hem aan een korte speeddate om een bondig beeld te krijgen van zijn bedrijf en welke capaciteiten hij precies zoekt in zijn nieuwe installateur.

Kan je in één zin samenvatten wat Quantum Security precies doet?

Koen: “Wij plaatsen alarmen, camera’s en branddetectie, hoofdzakelijk bij particuliere woningen.”

Waar staan jullie exact voor?

Koen: “Professioneel werk, met een persoonlijke aanpak. Alles op maat van de klant en zijn situatie.”

Wat maakt Quantum Securtiy anders dan concullega’s in de branche?

Koen: “Bij ons hangt er een familiale sfeer. Iedereen heeft hier een stem. Iedereen is gelijkwaardig. Wij pakken alles als een team aan. Dat familiale aspect in combinatie met onze integere, persoonlijke aanpak maakt ons uniek.”

Wat zijn de voornaamste karaktereigenschappen van een Quantum Security-medewerker?

Koen: “Iemand die beschikt over technische kennis of deze heeft verworven door ervaring. Genoeg om zelfstandig aan de slag te kunnen en om te kunnen met een grote portie verantwoordelijkheid. Daarnaast is het sociale aspect ook niet onbelangrijk, aangezien je veel met klanten in contact staat.”

Quantum Security

Hoe ziet een typische werkweek er hier uit?

Koen: “Dat is een week met veel afwisseling. De ene week zijn het meer onderhouden en depannages, in combinatie met een paar installaties. De ander week is het net omgekeerd. Dit is zeker geen functie waarbij je je agenda al een jaar op voorhand kan plannen. Daar hou ik zelf ook niet van. Ik heb graag variatie.”

Zorgen jullie voor extraatjes?

Koen: “Je krijgt een camionette, maaltijdcheques, ecocheques, gsm, laptop… Al het nodige wordt voorzien, zodat je je job met gemak kan uitvoeren. Oh ja, en teambuildings worden ook georganiseerd natuurlijk. We werken hard, maar geniet minstens even hard.”

Waar zijn de opdrachten vooral gelokaliseerd?

Koen: “Voornamelijk in Limburg. Soms verplaatsen we ons ook eens naar Vlaams-Brabant of Antwerpen, maar dat is de minderheid. Lang onderweg zijn en grote afstanden afleggen, daar heeft niemand iets aan!”

In contact komen met Quantum Security

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan