Overslaan en naar de inhoud gaan
promobuild

Familiebedrijf Promobuild bouwt verder op de sterke fundering van haar eerdere generaties

Promobuild is al meer dan 30 jaar een gevestigde waarde in de vastgoedsector. Als familiebedrijf focussen ze zich op projectontwikkeling van residentiële appartementsgebouwen en woningen, maar ook kantoorgebouwen en retail. Daarnaast beheren ze zelf ook een eigen vastgoedportefeuille van appartementen, tot kantoren en supermarkten. Hun eigen vastgoedportefeuille willen ze in de toekomst nog meer uitbreiden, al zullen ze nooit echt stoppen met bouwen. Die fameuze baksteen in de maag, die hebben ze bij Promobuild.

Evolutie

Momenteel is Maxime Geerinckx zaakvoerder, maar het verhaal van Promobuild start al 30 jaar eerder bij zijn grootvader. Momenteel worden volledige projecten uitbesteed aan onderaannemers. Dat zijn vaste partners die al meer dan 20 jaar voor Promobuild werken. Dat is absoluut de verdienste van de eerste en tweede generatie. Zij hebben een ijzersterke fundering gelegd waar Promobuild vandaag nog steeds de vruchten van plukt. De focus van Promobuild vandaag ligt vooral op het uitbreiden van de verhuur- en kleinere projecten en op innovatie en digitalisering.

Troeven

Een grote troef van Promobuild is dat zij werken volgens een unieke betalingsmodaliteit waarbij de klant pas na oplevering betaalt voor hun appartement of woning. Dat is vrij uniek in de sector. Klanten krijgen volledige inspraak in materialen en de binnenafwerking van hun aangekochte appartement, woning of commercieel gebouw. Daarnaast blijven ze ook lang na de oplevering bereikbaar voor hun klanten. Bij Promobuild zijn ze zich bewust van de grote investering die klanten doen bij aankoop van een appartement, woning, kantoor,... Dan vinden zij het vanzelfsprekend dat ze voor hen blijven klaarstaan met oplossingen en advies. Die uitstekende service, daar staan ze om bekend. Ze kunnen mede daardoor ook rekenen op tal van klanten via mond-tot-mondreclame.

promobuild

Vertrouwensband

Als familiebedrijf is de band tussen de 18 collega's bijzonder hecht. Die familiale sfeer dragen ze bij Promobuild hoog in het vaandel. Werknemers krijgen veel vrijheid en mogen zelf beslissingen maken zonder ze eerst af te toetsen bij de zaakvoerders. Ze krijgen dus ook enorm veel verantwoordelijkheid. Die vrijheid uit zich ook op andere vlakken. Vakantie hoeft geen maanden op voorhand aangevraagd te worden en zolang het werk correct gedaan wordt, kan je gerust een uurtje vroeger naar huis als dat nodig is. Er worden ook veel activiteiten georganiseerd en op vrijdag wordt er altijd een pintje gedronken.

Groei

Promobuild wil in de toekomst het aantal grote projecten afbouwen en zich meer focussen op kleinere projecten en haar eigen vastgoedportefeuille uitbreiden. Om dat in goede banen te leiden, kan Promobuild wel enkele extra helpende handen gebruiken. Enkele sterke bedienden en vooral een handige klusjesman zijn meer dan welkom om het Promobuild-team te komen vervoegen. Als nieuwe medewerker moet je vooral gedreven, flexibel en een teamplayer zijn. Ervaring in de sector is een vereiste. In ruil voor jouw inbreng krijg je een familiaal bedrijf als werkgever met korte communicatielijnen en een losse, open sfeer.

In contact komen met Promobuild

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Gerelateerde nieuwsberichten

promobuild
Promobuild

De vrijheid, verantwoordelijkheid en het vertrouwen zijn voor Erik de grootste troeven van werken bij Promobuild

Wij spraken af met Erik. Na al meer dan 20 jaar bij Promobuild in Aarschot te werken, is hij de uitgelezen persoon om ons wat meer over het bedrijf te vertellen.
Lees meer

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan