Overslaan en naar de inhoud gaan
Projectatelier

Karen van Projectatelier: "de creativiteit van dit bureau sluit volledig aan bij mijn persoonlijke visie als interieurarchitect."

Karen gaf haar zelfstandige activiteit als interieurarchitect op om in 2015 bij Projectatelier aan de slag te gaan. Projectatelier is een out of the box interieurarchitectenbureau in Kasterlee dat zich focust op het ontwerpen van kantoorinrichtingen.

Karen, je gaf je job als zelfstandig interieurarchitect op. Kan je ons vertellen waarom?

Karen: Ik kende Peter en Chris, de zaakvoerders van Projectatelier, al jaren omdat we in hetzelfde vak zaten. Tijdens een etentje heeft Peter mij een job aangeboden. Gezien onze gedeelde passie en ambitie was voor mij de keuze snel gemaakt om in hun team te stappen. Intussen zijn we al zes jaar verder en heb ik nog geen spijt van mijn beslissing. De creativiteit van dit bureau sluit volledig aan bij mijn persoonlijke visie als interieurarchitect. 

Projectatelier

Hoe zou je Projectatelier omschrijven?

Karen: Ik zou ons bureau omschrijven als een open en out of the box maar zeer professioneel bedrijf. We denken echt mee met de klant. Sterker nog, we denken ook aan de werknemers van de klant. Als we een kantoorruimte ontwerpen, dan schrijven we de namen van de werknemers er ook al bij om een echte beleving te creëren. Het is belangrijk voor ons om een totaalbeeld te hebben zodat wij het beste resultaat kunnen leveren aan de klant. Zo hebben we bijvoorbeeld een belevingscentrum waarin we verschillende stijlen uitproberen. We spelen in op de zintuigen en laten de klant dit ook ervaren.

Zou je Projectatelier omschrijven als een ambitieus bedrijf?

Karen: Jazeker. Meer nog: ambitieuze mensen worden hier gemotiveerd om door te groeien samen met het bedrijf. Het profiel waar we nu vooral naar op zoek zijn is een interieurarchitect-werfleider. Deze persoon zal veel mogelijkheden hebben om zich hier te ontplooien. 

Projectatelier

Over welke eigenschappen dient je nieuwe collega te beschikken?

Karen: Work hard, play hard is hier het motto, dus dat spreekt voor zich. Iemand die het aandurft om out of the box te denken en goed te communiceren is een goede match met ons bedrijf. Hij of zij zal ook veel vrijheid krijgen dus het is ook belangrijk dat het een verantwoordelijk iemand is. Gezien hij het eerste aanspreekpunt van onze klanten zal zijn, is klantvriendelijkheid een must. Bovendien moet het goed klikken met de groep om de gezellige sfeer op het kantoor te bewaken. Wie met plezier komt werken, werkt sowieso beter.

Hoe zou je de sfeer binnen het bedrijf omschrijven?

Karen: De sfeer zit hier prima. We zijn een klein bedrijf met 10 werknemers dus het is wel een hechte groep. Het voelt een beetje aan als familie. Hier wordt ook echt iedereen gehoord. Chris en Peter luisteren naar ons en dat is fijn, je voelt je geapprecieerd. Je bent hier geen nummertje. Iedereen kent elkaar door en door en de zaakvoerders zetten zich niet boven de rest maar ernaast. Onze teambuildings zijn ook tot in de puntjes verzorgd en uiteraard zeer goed voor de onderlinge sfeer op kantoor. Zo zijn we al naar Londen geweest en met de quads gaan rijden in de Ardennen… echt heel tof allemaal.

In contact komen met Projectatelier

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan