Overslaan en naar de inhoud gaan
Premonta

Ploegbaas Marc is op zoek naar “weerbestendige & vroege” vogels om zijn Premonta-team te vervolledigen

In Maaseik vinden we Premonta, specialist in montage van geprefabriceerde bouwelementen en -structuren. Het is ook hier dat we Marc Brunenberg tegen het lijf lopen. Hij werkt al 12 jaar als ploegbaas voor de firma, maar is dit jaar benoemd tot projectleider. “Ik heb een opleiding Industriële Wetenschappen gedaan, dat zal ook wel in mijn voordeel gespeeld hebben”, aldus Marc.

Wat vind je zo leuk aan werken bij Premonta?

“We bouwen doorgaans industriehallen, maar er zit wel veel variatie in de job. Het is een leuk, hecht team en samen vormen we een hele aangename groep. Op vrijdagavond zitten we meestal ook wat samen, voor de gezelligheid zal ik zeggen. Maar ook overdag tijdens het werk, heerst er een goede sfeer. Dat is aangenaam werken. 

We streven in principe om in vaste ploegen te werken, maar dat is niet altijd even evident. Nieuwe mensen moeten bv: een AVIP opleiding krijgen om te werken voor instanties zoals Elia,... Vandaar dat mensen binnen het team wisselen, zo werkt iedereen met iedereen samen. Ja, we hebben echt een fijn team!

In regio Maaseik, zijn we momenteel met een 10-tal monteurs en regio Gent zijn er dat een 6-tal. Dat zijn er wat te weinig, dus we zijn zeker op zoek naar helpende handen voor beide regio’s!”

Is er zo’n project dat je niet meer vergeet?

“Zo zijn er wel verscheidene. Eentje wat eruit springt qua hoogte was een kantoortoren in Brussel. We werkten daar toen met schaarliften op 65m hoogte om de structuur te plaatsen. Die blijft wel bij, ja. Moest je hoogtevrees hebben is niet zo’n groot probleem. We kijken altijd wel naar wat iedereen kan en wil.”

Premonta

Heb je een vaste planning die je opvolgt?

“Een vaste planning is moeilijk. Stel dat het extern transport problemen onderweg heeft en pas uren later aankomt, dan lopen we natuurlijk vertraging op. Dat gebeurt, hè. Of wanneer we tijdens het monteren ontdekken dat bepaalde zaken toch niet passen, vraagt dat ook wat tijd om het uit te pluizen en aan te passen. We kunnen moeilijk vaste tijdstippen garanderen. Externe factoren kunnen de planning altijd wijzigen. Deze job vraagt dus wel wat flexibiliteit.”

Welke attitude zou je graag zien bij een nieuwe collega?

“Vooral iemand van goede wil, dat is heel belangrijk. Daarnaast moet hij/zij ook leergierig zijn. Je kan altijd wel dingen bijleren. Het karakter mag een mix zijn, want we hebben allerlei verschillende mensen hier, dat speelt niet zo’n grote rol. Je vindt je plek wel. Tenslotte, maar niet onbelangrijk, moet die persoon graag buiten werken. Je werkt in de zomer lekker in het zonnetje, maar in de winter is het natuurlijk ander weer.

Daarnaast rijden we regelmatig naar Brussel of Antwerpen, dan vertrekken we vroeg om de file voor te zijn. Een vroege vogel zit hier dus wel op zijn plaats!”

In contact komen met Premonta

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan