Overslaan en naar de inhoud gaan
Porsche Centre Paal

Jelte: ik heb Porsche Centre Paal kunnen overtuigen met mijn enthousiasme, werklust en technische kennis

Wij mogen Jelte even storen tijdens zijn werkzaamheden in het atelier van Porsche Center in Paal. Hij is hier meteen kunnen beginnen werken na zijn studies en dat is vrij uniek.

Had je gereageerd op een vacature 5 jaar geleden?

Jelte: Nee helemaal niet eigenlijk. Het is bijna ongezien dat ik hier bij Porsche mijn carrière kon beginnen. Ik heb mijn stoute schoenen aangetrokken en ik ben spontaan komen solliciteren na mijn studies. Ik heb de baas kunnen overtuigen met mijn enthousiasme, werklust en technische kennis. Ik kan hier mijn twee grootste passies combineren: techniek en Porsche wagens. 

Porsche Centre Paal

Het klinkt bijna als een cadeau om hier te werken, zijn er nog voordelen aan deze job?

Jelte: Ik kan er veel opnoemen. Ik woon in de buurt dus ik moet niet ver naar mijn werk rijden. We hebben hier een moderne infrastructuur, iedereen heeft zijn eigen gereedschap en we zijn zeer goed uitgerust. Het is echt een fijne werkomgeving met een compact team; we zijn hier geen nummer. We werken hier allemaal met gelijkgezinden, we hebben dezelfde passie. We zijn graag bezig met onze handen en we houden van auto’s, we hebben dus ook gespreksstof genoeg tijdens de pauzes. Wij helpen mekaar uit de nood als dat nodig is of als er ergens moeilijkheden zijn. 

Ik kan me voorstellen dat de voldoening om hier te werken groot is? Als je technische problemen van zulke wagens kan oplossen?

Jelte: Absoluut! En de afwisseling in het werk maakt het ook boeiend. De ene dag werken we aan een nieuw model terwijl we de andere dag aan een oldtimer kunnen werken. We mogen de hele dag tussen prachtige wagens werken, dat is toch fantastisch. Af en toe mogen wij zelfs een Porsche mee naar huis nemen. Wij krijgen de wagen dan mee om productkennis op te doen en om de wagen te leren kennen. Dat is genieten. Wij worden hier ten volle vertrouwd.

Porsche Centre Paal

Hoe ziet een werkdag er hier gemiddeld uit in het atelier?

Jelte: Wij beginnen om 8u en werken tot 16.40u. Voormiddag hebben wij een koffiepauze en ’s middags lunchen we samen. Meestal blijven wij mooi binnen deze uren. De deadlines worden bijna altijd gehaald en de planning wordt realistisch opgemaakt. Wij mogen wel overuren maken als dat nodig is, maar dat komt zelden voor. Wij kunnen ons ook douchen op het werk dus na een drukke dag of bij warm weer is dat wel aangenaam.

Porsche Centre Paal

Hoe is het contact met de collega’s in de showroom en met de baas?

Jelte: De sfeer zit hier heel goed. Iedereen wordt hier geapprecieerd van de werkplaats tot de showroom. Wij hebben ook persoonlijk contact met onze baas, elke ochtend komt hij goedemorgen zeggen en dat persoonlijk contact maakt het werken aangenaam. We kunnen bij hem terecht, zijn deur staat altijd open. We zijn niet bang om hem aan te spreken. We voelen ons zeker geapprecieerd en we krijgen ook de kans om ons bij te scholen. Wij mogen interne opleidingen vragen en we krijgen opleidingen van Porsche zelf uit. We blijven hier bijleren en dat maakt het een aantrekkelijke werkplek waar ik niet snel zal willen vertrekken.

In contact komen met Porsche Centre Paal

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan