Overslaan en naar de inhoud gaan
Peeters bv

Bij Peeters Mobility Center zorg jij ervoor dat iederéén de weg op kan

Peeters Mobility Center, gelegen in Alken, is een autobedrijf zoals je ze niet vaak tegenkomt. En als we zeggen ‘niet vaak’, dan bedoelen we eigenlijk maar 1 à 2 keer binnen België. Peeters is namelijk een door de overheid erkende ombouwer binnen een speciale nichemarkt. Een bijzonder bedrijf voor bijzonder cliënteel. Dit 11-koppig team verzorgt enerzijds aanpassingen op maat voor mensen met een beperking, waarvoor autorijden vaak geen evidentie meer is. Anderzijds richt het team zich op carrosseriebouw, aangepast aan ieders wensen en noden. Als monteur zorg jij ervoor dat iedere klant een voertuig naar wens krijgt, perfect afgewerkt.

Bijzonder

Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller voelt dit team als geen ander de behoeftes van de klant aan en zorgt het ervoor dat autorijden gangbaar is voor iederéén. “Er is geen gelijkaardig bedrijf zoals ons in deze regionen”, begint John de Vaan, zaakvoerder bij Peeters Mobility Center. “Wat ons bijzonder maakt is dat wij alle voertuigen aanpassen op maat. Niks anders. Door een lichamelijke beperking zou het kunnen dat je bijvoorbeeld deels niet meer met handen of voeten kan rijden in een standaard wagen. Wij zorgen ervoor dat dat wél kan door de aangekochte wagen volledig aan te passen aan de persoon zelf. Voor bedrijven, gemeenten en brandweer bouwen wij laadbakken en kippers op maat. Samen met elektrische signalisaties zijn dit stuk voor stuk unieke voertuigen.”

Peeters bv

Autotechniek

“Het ene deel dat hier werkt heeft wel kennis van auto’s, maar een even groot deel heeft geen affiniteit met autotechniek”, klinkt het. Je hoeft bij Peeters nog geen ombouwer in hart en nieren te zijn. Dat ze leren ze je hier wel. “Onze mensen zijn vooral handige Harry’s”, vertelt John, “daarnaast krijgt iedereen de opleiding die hij/zij nodig heeft. Zowel van collega’s, als van toeleveranciers of externe specialisten.” Lassen, veiligheidseisen, omgaan met nieuwe elektrische wagens… Alle opleidingen die van nut kunnen zijn, komen hier aan de orde. 

Persoonlijke projecten

Bij Peeters Mobility Center werk je steeds - in alle nauwkeurigheid en precisie - aan je eigen project en wagen. Die werk je volledig zelf af van a tot z. Sommige projecten speel je klaar op een dag, anderen op een paar weken tot zelfs een maand. Alles hangt af van de grootte van de aanpassingen, denk bijvoorbeeld aan joystickbediening of een automatische lift of bodemverlaging. Als monteur ben je steeds aanwezig wanneer de klant op bezoek komt om te passen, zo bespreek je samen hoe je het best de wens van de klant realiseert. 

Aan de slag als monteur bij Peeters Mobility Center? Laat dan hieronder jouw gegevens achter!

In contact komen met Peeters Mobility Center

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan