Overslaan en naar de inhoud gaan
Orthopedie Van Haesendonck

Marie en Milan van Orthopedie Van Haesendonck zorgen ervoor dat niemand naast zijn schoenen loopt

Marie en Milan. Allebei jong en ze wouden wat. Wat die ‘wat’ precies is? Een job bij Orthopedie Van Haesendonck in Leuven! Marie werkt er een dik jaar, Milan een goede twee jaar. Beide zijn helemaal overtuigd van OVH als werkgever. Waarom? Dat vertellen ze je graag hieronder!

Vertel eens, wat doen jullie hier precies?

Marie: “Mijn functie ligt vooral bij de zolen, in het atelier. Zolen schuren en van begin tot eind afwerken. Ik ga ook langs bij patiënten in ziekenhuizen en, maar voor onze openstaande functie zoeken we vooral iemand die zich bezighoudt met de zolen.”

Milan: “Ik ben begonnen als schoentechnieker, dus ik maak schoenen van a tot z. Patiënten zien, mee naar ziekenhuizen gaan… Alles tot we het volledige product bekomen: een orthopedische schoen. Daarbij komen ook nog eens steunzolen, dat is iets wat Marie en ik allebei doen. Mensen zien, in de afdrukdoos laten staan, kijken waar we kunnen aanpassen en dan steunzolen maken. Daar heb ik ook wat ervaring mee.”

Vanwaar de keuze voor Orthopedie Van Haesendonck?

Marie: “Ik heb hier mijn stage gelopen. Die was echt heel goed meegevallen, dus na mijn stage heb ik meteen gesolliciteerd en ben ik hier mogen beginnen. Ik voelde mij hier direct thuis!”

Milan: “Ja, bij mij liep het ook ongeveer zo. Ik had op verschillende plaatsen al stage gelopen, maar dit was mijn afstudeerstage. Het is geen job die je zomaar in elke stad gaat vinden. Je moet dus ook een beetje rekening houden met de afstand die je moet afleggen. Het was hier gewoon echt familiaal en zoals Marie zegt, je voelt je hier inderdaad direct thuis en dat is heel belangrijk.”

Marie: “Het bedrijf is ook door een familie opgericht. De werkgevers hebben allemaal een band met mekaar en daarbij vind je hier ook mensen van verschillende leeftijden, dat is ook fijn. Wij zijn nog jong, dus dan is het zoveel te leuker om te kunnen leren van meer ervaren collega’s onder ons. Zij doen dat met veel plezier. Er worden daarnaast ook activiteiten georganiseerd buiten het werk. Vorig jaar is hier dan het WK wielrennen doorgegaan en daar hadden ze een hele familiedag rond georganiseerd. Dat is leuk om met de collega’s eens iets anders te doen.”

Milan: “Elk jaar is er ook de kerstmarkt. Dan laten ze een traiteur komen en eten we eerst hier samen. Daarna trekken we erop uit en trakteren de werkgevers ons de hele avond met drinken, eten en plezier maken. Dat is plezant!”

Van Haesendonck

Welke eigenschappen zoeken jullie precies in die nieuwe collega?

Milan: “We zoeken iemand in het atelier bij ons. Iemand die graag op zichzelf werkt. Die dat ‘s ochtends zijn producten krijgt en met zijn/haar eigen expertise dat gaat bekijken. Elke zool en patiënt is anders en moet je dus ook anders afwerken. In samenspraak met de techniekers gaat die persoon ze dan maken.” 

Marie: “Je krijgt een schuimdoos, waarin de voetafdruk staat. Met een maatblad bij dat de technieker heeft ingevuld. Dan ga je kijken welk soort materiaal het moet zijn enzovoort. Zo ga je dan de zool samenstellen.”

Milan: “Het zou wel handig zijn moest die persoon al iets van achtergrond hebben in de orthopedische wereld of toch alleszins technisch handig is. Het is echt wel millimeterwerk. Voor de meeste mensen zien zo’n afdrukken er hetzelfde uit, maar het zijn de kleine details die het verschil maken!”

In contact komen met Orthopedie Van Haesendonck

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan