Overslaan en naar de inhoud gaan
Orbi chemicals

Vrolijke Julie startte één jaar geleden als magazijnmedewerker bij familiebedrijf Orbi.

Orbi Chemicals is een familiebedrijf dat in 1984 werd opgericht door Miet Van den Bergh. Vandaag staat zoon Maxim aan het roer van dit bedrijf dat gespecialiseerd is in chemicaliën voor zowel de bouw- ,sanitaire- als industriële sector.

Hoe ben je terechtgekomen bij Orbi?

Julie: Ik ben hier via een interimbureau op gesprek gekomen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet op zoek was naar een job in deze sector. Mijn eerste dag was verrassend genoeg goed meegevallen en na mijn eerste werkweek was ik verkocht! Intussen ben ik iets langer dan één jaar in dienst. Het is enorm fijn om hier te werken omwille van de toffe bazen en leuke collega’s. Orbi is een familiebedrijf en dat voel je ook. Hier heerst een familiale sfeer en dat vind ik wel belangrijk. Ik ben van plan om nog lang te blijven.

Wat maakt Maxim en Miet toffe werkgevers?

Julie: Het feit dat hun deur altijd openstaat en je er met al je vragen terecht kan. Het zijn heel menselijke en flexibele bazen. Als je eens vroeger moet vertrekken omdat je een doktersafspraak hebt, kan dat perfect. Er is niets dat niet besproken kan worden. Ze luisteren naar je, proberen oplossingen te zoeken en zien erop toe dat hun werknemers zich goed voelen op de werkvloer. Je mag aangeven wat je jobinhoudelijk het liefste doet. Dat is zeker niet overal het geval. Bij Orbi houden ze er rekening mee. Voor mij persoonlijk is dat stickeren en inpakken en dat mag ik dan ook het meeste doen.

Orbi chemicals

Hoe ziet een typische werkweek er uit voor jou?

Julie: Van maandag tot donderdag start mijn werkdag om half negen en werk ik tot vijf uur. Op vrijdag stoppen we vroeger en zit de werkdag er al om drie uur al op. Dat vind ik een groot voordeel. Zo begint je weekend niet alleen vroeg maar heb je ook nog iets van de namiddag. Qua taken is er wel wat variatie hoor. Denk maar aan stickeren, palletten vullen, uitpakken en inpakken. Ik sticker sowieso iedere dag paletten maar dat vind ik ook het leukst om te doen. Als je ziet dat een pallet bijgevuld moet worden, haal je de goederen en vul je bij. Glenn houdt in het oog wat er moet gebeuren en geeft instructies. De ene dag heb je wat meer werk, de andere dag wat minder. Dat is afhankelijk van het aantal bestellingen die binnenkomen. 

Hoe is de relatie tussen de collega’s?

Julie: Ik kan wel degelijk zeggen dat we een goede band hebben en daar ben ik heel blij om. We zijn een vrolijke bende en helpen elkaar waar nodig. Op vrijdag bestellen we broodjes en lunchen we samen. Dat is altijd een gezellig moment. We zijn ook al eens met een deel van de collega’s gaan eten en binnenkort gaan we op teambuilding. Daar kijk ik enorm naar uit! We zijn nog volop aan het bespreken wat we gaan doen. Een leuke activiteit doen met het team en nadien op restaurant gaan, zie ik helemaal zitten.

Over welke eigenschappen dient je nieuwe collega te beschikken om bij dit team te passen?

Julie: Enthousiast en gemotiveerd zijn de twee belangrijkste eigenschappen. Flexibel zijn is een must omdat je soms wel eens langer moet blijven om je werk af te ronden. Ervaring is niet vereist. Ik had zelf ook geen ervaring toen ik hier begon. Hoofdmagazijnier Glenn neemt je onder zijn vleugels en leert je de kneepjes van het vak. Gaandeweg ontdek je zelf ook veel en met de tijd weet je perfect waar alles staat en wat je moet doen. Gezien de familiale sfeer en de vrolijke vibes die hier heersen, zou het wel fijn zijn als onze nieuwe collega positief ingesteld is. Er wordt hard gewerkt maar we maken graag tijd voor een babbeltje. Iemand die vlot in omgang is en niet bang is om zijn of haar handen uit de mouwen te steken, zou goed passen bij Orbi en ons team.  

In contact komen met Orbi Chemicals

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan