Overslaan en naar de inhoud gaan
Muermans

Ewald is het manusje-van-alles bij Muermans en maakt zich al 8 jaar onmisbaar!

Neem ons mee naar de start van je carrière bij Muermans. Hoe is het begonnen?

Ewald: Ik werk sinds januari 2013 als verantwoordelijke van de dienst verkoop bij Muermans. Een job die ik met veel passie en ambitie uitvoer. Hiervoor heb ik 15 jaar gewerkt bij een fabrikant waar wij nu nog steeds mee samenwerken. Eerst als technieker, dan hoofdtechnieker, verantwoordelijke dienst na-verkoop en uiteindelijk als vertegenwoordiger. Koen, zaakvoerder van Muermans zag ik geregeld tijdens mijn vorige job. Hij heeft mij op een bepaald moment een voorstel gedaan. Ik ben geen impulsief persoon dus ik had even tijd nodig om erover na te denken. Ik heb de pro’s en contra’s afgewogen en heb uiteindelijk de knoop doorgehakt om samen met Koen in zee te gaan. Daar heb ik nog geen moment spijt van gehad.

Welke taken voer je hier bij Muermans uit?

Ewald: Mijn job gaat veel verder dan verantwoordelijk zijn voor de verkoop. Ik doe de techniek, maak offertes op, doe de facturatie en zie erop toe dat alle onderdelen aanwezig zijn. Ik stuur het team van techniekers en monteurs ook aan en spring bij als er problemen zijn. Ze kunnen altijd bij mij terecht met vragen en ik probeer de techniekers ook zo goed mogelijk te ondersteunen. Het helpt natuurlijk dat ik zelf jaren als technieker gewerkt heb. De kennis die ik toen heb opgedaan, kan ik nu doorgeven aan onze werkmannen. 

Muermans

Hoe zou je de sfeer bij Muermans omschrijven?

Ewald: We zijn een klein, familiaal en ambitieus bedrijf. Koen en Fabienne, de zaakvoerders, zijn heel fijne mensen. Ze staan dicht bij het personeel en je kan er altijd mee gaan praten. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt zowel op als naast de werkvloer. Enkel dan kan je goed werk verrichten. We zijn er altijd voor elkaar en proberen elkaar altijd te helpen. Je krijgt bij Muermans veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Vertrouwen is belangrijk en dat moet je ook durven geven aan je personeel. Zolang het werk goed uitgevoerd wordt en het vertrouwen niet beschaamd wordt, krijgen we hier veel flexibiliteit. We zijn een ambitieus bedrijf en willen groeien. Daarom zijn we op dit moment op zoek naar een ervaren technieker of monteur. We zijn ervan overtuigd dat dit ons zal helpen om nog meer cliënteel te aan te trekken. 

Over welke eigenschappen dient de nieuwe collega te beschikken?

Ewald: Iemand die ervaring heeft en commercieel is, is hier meer dan welkom. Het is bovendien belangrijk dat je goed met de klanten communiceert. Bij sommige klanten kom je regelmatig terug en dan bouw je er een band mee op. Als ze tevreden zijn van de dienstverlening, dan zien ze je graag terugkomen. Ik vind het persoonlijk heel fijn om bij de mensen thuis te komen. Je slaat er een praatje mee, krijgt een koffietje en ze zijn dankbaar als je het probleem hebt opgelost. Een nieuwe collega dient dus ook creatief te zijn en probleemoplossend kunnen denken is een must. Gezien we een ervaren iemand zoeken, wordt er verwacht dat hij zelfstandig kan werken. Als hij dan ook nog eens gedreven en vooruitdenkend is, dan verwelkomen we hem hier met open armen.

Muermans

Hoe zou je iemand overtuigen om bij Muermans te komen werken?

Ewald: Je komt terecht in een ambitieus bedrijf met een familiale sfeer. Onze projecten liggen voor 90% in Limburg dus je bent nooit ver van huis. De camionettes zijn bovendien goed uitgerust en je werkt met kwalitatief materiaal. Je krijgt de kans om je te ontplooien en krijgt de nodige sturing. Gedrevenheid, motivatie en leergierigheid is belangrijker dan de juiste diploma’s. Je hebt hier eigen inbreng en er wordt naar je geluisterd. Je mag je ideeën altijd op tafel gooien, dat hebben we heel graag. 

In contact komen met Muermans

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan