Overslaan en naar de inhoud gaan
mob service

Bart van MOB Service zorgt ervoor dat de muizen niet op tafel dansen als de kat van huis is

Bart Slegers begon nog maar recentelijk als technieker bij ongediertebestrijding MOB Service. Zoekend naar een nieuwe uitdaging, klopte hij 8 maanden geleden aan bij het bedrijf. Inmiddels gaat hij rond bij klanten en helpt ze uit de nood op het vlak van ongewenst gedierte: ‘Ik kijk alles na qua plaagdieren zodat we weten of ze aanwezig zijn en of ze gegeten hebben’, vertelt Bart. 

Bart, vertel ons eens wat meer over wat jullie precies doen. 

“Thomas, één van de zaakvoerders, gaat ter plaatse bij de klant om te bespreken hoe en wat. Dan kijkt hij waar de gevoelige punten zitten. Daar worden vervolgens doosjes gezet, meestal aan de deuren en poorten omdat die vaak openstaan. Om de twee maanden doen we een routine controle. Dan gaan we zelf opnieuw langs bij de klant, maar moest er in de tussentijd toch nog iets zijn, dan kunnen ze ons steeds contacteren. We worden meestal in de industrie en groothandel ingezet, maar hier en daar zitten er ook particulieren tussen.”

Word je er meteen ingegooid?

“Nee zeker niet, de eerste twee maanden ga je met Thomas of Karel mee op pad. Zo kan je mee naar de klant en zie je hoe dat alles in zijn werk gaat. Je krijgt hier intern dus de volledige opleiding om zelfstandig de baan op te gaan. Ze zeiden in het begin ook tegen mij er gaat veel op u afkomen. Dat is ook zo, maar eens dat je zelf de baan op gaat, merk je van oké dat lukt wel - dan loopt het los. Ervaring is vervolgens niet meteen nodig, maar wel het inzicht en logisch denken.”

mob service

Waarom ben je bij MOB Service komen aankloppen?

“Ik was op zoek naar iets anders en Thomas, een vroegere kameraad van mij, liet me weten dat hij nog volk zocht. Natuurlijk was ik meteen nieuwsgierig naar de job, want je kan er moeilijk iets opplakken. Het leek een uitdaging en ik ben vooral ook heel graag op de baan. Ik heb geen moment spijt van die beslissing, want ik vind het oprecht een leuke job. Je komt op veel plaatsen, zowel horeca, als bij bedrijven, kantoren, mensen thuis... We hebben nu ook een industriële bakkerij als klant, dus je ziet veel dingen die je van buiten uit niet meteen te zien krijgt.”

En hoe ziet jouw werkweek eruit?

“Maandagochtend begint de eerste hier om 7 uur. De andere komt om half 8 of 9 uur, ieder heeft zijn planning. Dan vertrek je van hieruit en laad je de goederen in die je nodig hebt. Het is wel wat zelfstandig werken, tenzij het ergens in de stallen te doen is. Dan gebeurt het ook wel dat je met twee gaat, als het te veel werk is. Je bent over het algemeen dus heel vaak bij klanten. Je meldt even dat je er bent, vraagt na of ze iets gemerkt hebben en doet een babbeltje. Soms loopt dat wat uit dat ik denk goh ja nu moet ik toch efkes doorwerken. Dat je toch jouw aantal klanten haalt (lacht)”.

Tip van Bart

“Laat je vooral niet afschrikken! Het is misschien veel in één keer, maar je bent er gelijk mee weg.”

In contact komen met MOB Service

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan