Overslaan en naar de inhoud gaan
Metec

Het maatwerk door hun gezellige team is wat zorgt voor de oneindige groeispurt van Metec Belgium

Metec is specialist in het produceren, verkopen en monteren van fietsenstallingen, straatmeubilair en aanrijdbeveiliging zoals vangrails en afscheidingen. De productie, maar ook het ontwerpen vooraf en de plaatsing en installatie als laatste stap, wordt van A tot Z door het team van Metec uitgevoerd. In een nichemarkt met voldoende andere kapers op de loer onderscheidt Metec zich door haar uitzonderlijke maatwerk op maat van de wensen van de klant. En dat loont, want sinds 2012 groeide de Belgische tak van Metec uit tot een vaste partner van veel openbare en private klanten.

Maatwerk

Klant is koning bij Metec. Overal eigenlijk, maar bij Metec écht. Alles wordt door Metec zelf geproduceerd naargelang de wensen van de klant. Daar zijn ze uniek in. Geen standaardafmetingen of moduleerbare installaties, maar maatwerk tot, indien gewenst, op de milimeter nauwkeurig. Kleuren, materialen en vormen,... De wens van de klant brengt Metec tot uitvoering. Het team van Metec neemt altijd uitgebreid de tijd om de klant te leren kennen en haar wensen en noden in kaart te brengen. Een persoonlijk bezoek op locatie hoort daar onvermijdelijk bij. Die persoonlijke aanpak, het luisterend oor, maar ook het meedenken wordt door klanten enorm geapprecieerd.

Fietsenstallingen

Metec produceert en plaatst momenteel tot 300 fietsenstallingen per jaar doorheen heel het land. Dat kan tellen en de vraag blijft stijgen. Het cliënteel van Metec bestaat uit openbare en lokale besturen, maar ook organisaties uit de private sector. Bij die laatste groeit de interesse in fietsoverkappingen snel en hard, zien ze bij Metec. Bedrijven willen zich meer en meer een groen karakter aanmeten. De toegankelijkheid van fietsleasing en de elektrische fietsen helpen hier uiteraard sterk aan mee. Metec stapt graag mee in dat verhaal en zorgt voor gepaste fietsoverkappingen op maat van de klant.

Familiaal bedrijf

Metec Belgium is een dochterbedrijf van het Nederlandse Metec. In Wuustwezel zit een klein, vrolijk team collega's samen. Zij zorgen voor de verkoop en installatie van bestellingen uit België. Doordat het zo'n klein, gezellig team is, is er een zeer vlakke organisatiestructuur. Iedereen kent iedereen. Er heerst een hele gemoedelijke, familiale sfeer. Ook de zaakvoerder vindt het belangrijk dat er een goede sfeer is en hecht er ook belang aan om zelf tussen de mensen te staan. Iedereen kan altijd bij iedereen terecht met een probleem, een grapje of een persoonlijke babbel.

Metec

Warm welkom

Een nieuwe collega wordt hier niet voor de leeuwen gegooid. Als nieuwe medewerker word je op sleeptouw genomen door de zaakvoerder, vertegenwoordiger of projectleider. De eerste weken en maanden ga je mee naar klanten en projecten en doe je mee de metingen. Je krijgt de tijd om je ervaring, expertise en zelfzekerheid heel organisch te laten groeien. Enkel door het te zien en te doen, leer je het reilen en zeilen van Metec kennen. Als je klaar bent om het werk alleen verder te zetten, krijg je daarin alle vrijheid en vertrouwen.

Nieuwe collega's gezocht

De mailbox met aanvragen barst uit zijn voegen. Daarom is Metec op zoek naar een persoon die instaat voor de commerciële binnen- en buitendienst. Deze nieuwe collega zal het vaste aanspreekpunt worden van klanten in elk stadium van het project. Jij volgt het project van offerte tot factuur op. Ervaring voor deze functie is niet vereist. Het is geen raketwetenschap, zeggen ze zelf heel bescheiden, maar de nodige inzet en motivatie zijn uiteraard wel noodzakelijk. Ook goede communicatieve skills zijn welkom aangezien je veel in contact staat met de klant en haar wensen ook correct moet kunnen communiceren naar het ontwerpteam. In ruil voor jouw toewijding krijg je een goed loon, een wagen, veel vrijheid om je eigen agenda in te vullen en een laptop die je na de werkuren op kantoor moet laten. Want bij Metec trek je 's avonds de deur achter je dicht en wordt het werk niet mee naar huis genomen. Verplicht.

Metec

In contact komen met Metec Belgium

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan