Overslaan en naar de inhoud gaan
McDonald's baas

McDonald’s zkt. gemotiveerde burgers

Niet om tussen hun broodjes te leggen, wél om ze te maken. Of serveren. Of opnemen. Of bij bestellen... Hoeveel en wat je allemaal met burgers kan doen, ontdek je vanzelf, want de McDonald’s-filialen in Bree en Lanaken zijn toe aan helpende handen. Franchisenemer van de twee filialen, Frederic Tavernier, vertelt: “Ikzelf ben afkomstig uit een familie van ondernemers en heb altijd een voorliefde gehad voor McDonald’s. In 2020 heb ik mijn droom kunnen laten uitkomen, maar ik zoek nog naar die échte McDonald's-lovers om mee ons verhaal hier verder uit te bouwen”. 

Stop! Burger time. 

We gaan deze keer de uitleg over de achtergrond van het bedrijf en hun services skippen. Onze gut feeling vermoedt namelijk dat je geen onbekende bent bij deze keten. Maar als geheugensteuntje gooien we er toch nog even deze quote van Frederic bij: “Wij serveren good food, fast. Dat zegt alles denk ik.” Een Maestro Generous Jack, medium fries en 6 McNuggets… Je kan het je levendig voorstellen, want je bent waarschijnlijk gisteren nog langs de McDrive gepasseerd. Maar wat als je ook aan de andere kant kan staan? 

Burgers

Eyes on the fries

Een carrière bij McDonald’s is er niet zomaar eentje. McDonald’s biedt de mogelijkheid om te groeien en biedt kansen daar waar ze gewild zijn. Alles kan je hier aanleren in functie van je interesse. Je wordt intern opgeleid om de echte kneepjes van het vak in de vingers te krijgen en om jezelf verder te ontplooien. Binnen de McDonald’s organisatie kan je doorgroeien tot op 6 niveaus. Van Crew tot Supervisor, jouw pad kan nog volledig uitgestippeld worden!

So… Do we meat again?

“Mensen met een goede ingesteldheid en de wil om er iets van te maken, zijn zeer welkom”, besluit Frederic. Zoals net gezegd, kan alles aangeleerd worden. Alles, behalve enthousiasme en bijdragen aan een goede teamspirit! Dat heb en doe je gewoon als McDonald’s-medewerker. 

Geroepen om jouw carrière bij McDonald’s te starten? Vul hieronder jouw gegevens in! 

En snel, want we hebben honger.

In contact komen met McDonald's

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan