Overslaan en naar de inhoud gaan
Maya Services

De bezige bijtjes van Maya Services ontzorgen elke klant van hun huishoudelijke taken

Yannick en Mark startten 5 jaar geleden met Maya Services. De naam van het dienstenchequebedrijf verwijst niet enkel naar de voornamen van de zaakvoerders, maar eveneens naar de poetsbijtjes die ze in hun team hebben. ‘Bijen zijn harde werkers,’, verklaart Yannick. Boodschappen doen, poetsen, strijken of koken… Het kan allemaal. Al is hun bijenkorfje nog niet compleet. “We zoeken vooral mensen die, net zoals ons, oprechtheid, samenwerking en oplossingsgericht denken hoog in het vaandel dragen”, klinkt het.

Persoonlijke aanpak

Heb je nog nooit gepoetst en voelt het allemaal wat onwennig? Yannick zorgt voor begeleiding op maat, zodat je meteen de kneepjes van het vak leert kennen. Zodra je helemaal comfy bent in het werkveld, kan je alleen op pad! Ook een lijstje met tips en tricks over jouw klant ontbreekt niet. Zo ben je helemaal op de hoogte wat er bij elke opdracht verwacht wordt en waar je moet op letten. Tegen het einde van elke maand wordt er eveneens een feedbackmoment voorzien om het verloop van de opdrachten te bespreken. Ligt er iets op jouw lever? Gooi het eruit!

Maya Services

Variabel takenpakket

Hoewel een dienstenchequebedrijf vaak uitsluitend gelinkt wordt met poetshulp, geldt dit niet voor Maya Services. De ene dag bestaat bijvoorbeeld uit opruimwerk, terwijl je de volgende dag de boodschappen doet en iets lekkers op tafel tovert. De medewerkers zijn hier van alle markten thuis en deinzen niet terug voor een variabel takenpakket. 

Lokaal

Het bedrijf is gelegen in het Antwerpse Kalmthout. De meeste klanten bevinden zich binnen dezelfde regio, dus ben je vanuit de buurt? Spring maar op je fiets! Indien je onverwacht naar een verder gelegen locatie moet, springt taxi Yannick graag in de bres. ‘Als je om de hoek woont, gaan we je natuurlijk niet naar Wuustwezel sturen’, klinkt het. 

Ben jij ook zo’n bezig bijtje? Solliciteer dan hieronder.  

In contact komen met Maya Services

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan