Overslaan en naar de inhoud gaan
M-painting

Jimmy kan als schilder bij M-Painting mooie, particuliere projecten realiseren waar hij terecht trots op is.

Jimmy, jij werkt al 7 jaar bij M-Painting als ploegleider. Welke job deed je voordien?

Jimmy: Ik heb altijd als schilder gewerkt bij een andere firma. Dat bedrijf werd op den duur zo groot dat ik het persoonlijk contact en de persoonlijke aanpak miste. Je voelde je daar echt een nummer. Ik ben toen op zoek gegaan naar een kleine firma die mooie, kwaliteitsvolle particuliere projecten realiseerde. Dat vond ik meteen bij M-Painting. De firma is intussen goed gegroeid maar de filosofie van de kleine firma is gebleven, dat vind ik heel belangrijk. De individuele aanpak is gebleven, ook al is de firma geëvolueerd. Mijn ervaring werd hier bovendien gewaardeerd en ik ben doorgegroeid naar ploegleider. Dat betekent niet dat ik enkel een oogje in het zeil houd op de werven. Ik steek mijn handen mee uit de mouwen en samen met mijn team realiseer ik de klus. Ik zou het schilderen anders missen!

M-painting

Hoe zou je iemand overtuigen om bij M-Painting te komen werken?

Jimmy: We zijn een hele hechte groep collega’s, we maken veel plezier en dat maakt het werken heel aangenaam. Dit is een flexibel bedrijf, waarmee ik bedoel dat alles hier bespreekbaar is. Je kan hier heel open en eerlijk communiceren. Wij krijgen hier bovendien maaltijdcheques en we mogen opleidingen volgen waardoor we onszelf kunnen ontwikkelen en extra kennis kunnen opdoen. 

M-painting

Op welke manier krijg je voldoening van je werk?

Jimmy: Als je een project ziet vorderen door de inspanningen van jouw team, dan krijg je daar veel voldoening van. Je komt eigenlijk aan op een bouwwerf en als je klaar bent dan is het een afgewerkt project. Het meest dankbare aan de job is als de klanten tevreden zijn, je ziet de reactie van de klanten meteen. M-Painting staat bovendien bekend voor de sublieme afwerking van de projecten. Wij komen onze afspraken altijd na. Bij onvoorziene omstandigheden kan een project qua timing wel uitlopen maar dan is communicatie heel belangrijk, zowel naar de klanten toe als intern binnen het bedrijf. Bij elk project dat we tot een goed einde brengen voel je de trots van het hele team. Wij doen het werk alsof we het voor onszelf zouden doen, zo nauw voelen wij ons betrokken bij het bedrijf.

M-painting

Hoe onderscheidt M-Painting zich van andere schildersbedrijven?

Jimmy: Hier worden de schilders behandeld als collega’s en niet als werknemers. Ze doen hier echt moeite om ons tevreden te houden. Onze materialen zijn allemaal tip-top in orde, we rijden met goede camionettes, we hebben kwaliteitsvolle werkkleding en we mogen altijd onze mening geven over deze dingen. De zaakvoeders geven dat ook aan: wij moeten met het materiaal werken, dus wij mogen het beoordelen.

M-painting

Je gaf aan dat de sfeer tussen de collega’s heel goed is, geldt hetzelfde voor de relatie met de zaakvoerders?

Jimmy: Jazeker! Wij zien onze baas bijna dagelijks en in andere firma’s zie je de baas bijna nooit. Zij staan altijd open voor een gesprek als we daar behoefte aan hebben. De communicatie verloopt hier heel goed en vlot. Zij zorgen ervoor dat wij ons geen nummer voelen, maar echt deel van de firma. 

In contact komen met M-Painting

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan