Overslaan en naar de inhoud gaan
Lucan Leidingen

Bij Lucan bvba hangt er elektriciteit in de lucht

Lucan bvba is een bouwbedrijf gelegen te Wommelgem, dat aardgas- en elektriciteitsaansluiting in onderaanneming voorziet voor Fluvius. Op 22 jaar tijd evolueerde het tweemansbedrijfje van bestuurder Guy Van der Eecken, naar een gezellig, familiaal 15-koppig team. Eentje dat jij kan versterken, want Lucan is op zoek naar extra handymen/women!

Variatie

Het is afwisselend werk. Je staat nooit lang op dezelfde plaats. Vandaag hier. Morgen ginder. Soms dicht bij grote steden. Soms meer afgelegen in het groen. Die variatie is top en dat vind ik zelf ook zeer belangrijk”, aldus Guy. Geen repetitief 9-to-5-baantje dus! Als vakman bij Lucan werk je steeds in de buitenlucht en ontdek je streken waar je misschien nog nooit eerder kwam. Natuurliefhebber en buitenmens? Dan is deze job voor jou!

Motivatie

Een bureaujob is niets voor jou. Geef jou maar het échte werk! Weinig tot geen ervaring, maar wel de goesting? Simpel. Je start met opvulwerken en geeft je ogen de kost bij collega’s die zich al in het vak bewezen hebben. Geen druk, gewoon bijleren! Hierna krijg je de mogelijkheid om specifieker voor gas- of elektriciteitsaansluitingen te kiezen. “Ook al zijn we een kleine firma, er zijn doorgroeimogelijkheden naar later toe. Heb je meer ambitie? Dan kunnen we kijken welke rol je kan spelen in het Besix-verhaal, de grotere groep waar we onderdeel van zijn”, benadrukt Guy. 

Lachen en zwansen

Het zonnetje schijnt, de sfeer zit goed en er mag al eens gezwanst worden. Bij Lucan hoeft het er allemaal niet zo formeel aan toe te gaan. Tijd voor een mopje en wat gekkerij maken ze hier maar al te graag. “Dat is ook wat we zoeken in de nieuwe profielen: een sociaal karakter met de nodige humor”, sluit Guy af. 

Werken bij Lucan? Laat hieronder jouw gegevens achter!

In contact komen met Lucan bvba

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan