Overslaan en naar de inhoud gaan
Lhomme Tools

Patrick leert verkopers de kneepjes van het vak bij Lhomme Tools

Patrick werkt 3 jaar als teamleader bouw Vlaanderen bij Lhomme Tools in Genk. Hij is manager van het bouwteam en hij biedt ondersteuning aan de vertegenwoordigers over heel Vlaanderen.

Kan je vertellen wat jouw job precies inhoudt?

Patrick: Ik leid de vertegenwoordigers op de baan op. Deze persoonlijke begeleiding vinden wij hier heel belangrijk: op die manier kunnen nieuwe collega’s het meeste bijleren op korte tijd. Mijn eigen ervaring als vertegenwoordiger bij Lhomme is hierbij zeker een meerwaarde. Door mijn vakkennis en enthousiasme ben ik op korte tijd kunnen doorgroeien naar de job die ik nu uitoefen.

Waarom ben je bij Lhomme Tools komen solliciteren?

Patrick: Na 17 jaar in de bouw te hebben gewerkt, had ik de nodige theoretische en praktische kennis van bouwmaterialen. Op een bepaald moment miste ik uitdaging in mijn vorige job en ben ik bij Lhomme Tools gaan solliciteren. Tijdens het eerste gesprek voelde ik meteen een klik en dat was een enorm verschil met mijn vorige firma: de sfeer was heel open en gemoedelijk. Je voelde ook meteen dat het een ambitieus bedrijf is en dat was exact waar ik naar op zoek was.

Lhomme Tools

Jullie zoeken dan ook vooral enthousiaste en ambitieuze collega’s?

Patrick: Zeker! Ambitie en enthousiasme worden hier gestimuleerd en gewaardeerd. Je moet bovendien interesse hebben in verschillende bouwmaterialen want ons aanbod is zeer groot. Door het uitbouwen van je eigen klantenbestand krijg je hier veel vrijheid maar ook veel verantwoordelijkheid. De positieve werksfeer van dit bedrijf in volle groei is werkt heel motiverend. Wij zoeken een collegiale teamplayer, ook al ben je als vertegenwoordiger vaak alleen onderweg: de connectie tussen de collega’s is heel belangrijk. De zaakvoerders noemen zichzelf trouwens ook collega’s, dat toont nog maar eens het familiale en gemoedelijke karakter van deze onderneming.

Hoe krijg je hier voldoening van je werk?

Patrick: Zoals het meestal werkt in de sales, word je hier beloond naar werken. Als je nieuwe klanten kan overtuigen of je kan klanten uit de nood helpen, dan geeft dat zeker voldoening. Ook de verscheidenheid aan klanten maakt de job interessant: iedere dag is verschillend en dat houdt je scherp. Maar niet alleen de verkoopcijfers zijn hier belangrijk, zeker ook de connectie met de klanten en de persoonlijke evolutie die je als vertegenwoordiger doormaakt worden hier bij Lhomme Tools in de verf gezet. Hier worden regelmatig schouderklopjes uitgedeeld maar ook de verbeterpunten worden op een rustige en respectvolle manier besproken.

Lhomme Tools

Wat zijn de grootste troeven van Lhomme Tools volgens jou?

Patrick: Het groot moederbedrijf in Duitsland neemt het transport van de goederen op zich, maar wij hebben hier in Genk ook een magazijn om klanten snel uit de nood te helpen. Onze goederen worden altijd binnen 24 uur geleverd, maar soms moet het ook sneller kunnen. Dan komen wij de producten hier ophalen om ze persoonlijk naar de klant te brengen. Klantentevredenheid op lange termijn is het belangrijkste voor Lhomme Tools. Wij hebben bovedien een uitzonderlijk groot gamma aan producten. Wat wij niet verkopen, kan je niet gebruiken in de bouw. Wij combineren een top service en top kwaliteit aan een scherpe prijs. Wij houden ons ook altijd aan de afspraken en komen onze beloftes na. Op Lhomme Tools kan je rekenen!

In contact komen met Lhomme Tools

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan