Overslaan en naar de inhoud gaan
Kessel-Lo werknemer

Spar Kessel-Lo is op zoek naar nieuw vlees in de kuip

Wat heeft Spar Kessel-Lo deze week in de aanbieding? Het is alvast geen 250 gram gehakt kopen en 250 gram gratis. Daar hebben ze hier namelijk een nieuwe beenhouwer voor nodig. Niet om gehakt van te maken - dat zou nogal onethisch zijn - wél om de beenhouwerij-kant te runnen. Daarnaast zijn winkelbedienden en charcuterie-medewerkers eveneens meer dan welkom. De winkelverantwoordelijke legt kort het reilen en zeilen van de winkel uit én verduidelijkt wat ze precies zoekt in de nieuwe profielen.

Hoe ziet een dag hier in de Spar van Kessel-Lo eruit?

“Het begint natuurlijk altijd met de voorbereiding voor het openen van de winkel. Ik doe de opstart van de bakkerij en de kassa’s en zie dat alles klaarstaat tegen dat de winkel opengaat. De vrachtwagens van de groenteveiling en diepvries komen ook ’s morgens binnen – dan help ik mee de leveringen uitladen. Dat varieert van dag tot dag natuurlijk. Daarna bekijk ik ook wat er nog bijbesteld moet worden.”

Dat werkt hier dus als een goed geoliede machine ☺ 

 “Ja, iedereen komt goed overeen met mekaar. Dat is iets waar we blijven aan werken ook.  Goede communicatie onderling zorgt ervoor dat iedereen met plezier komt werken. Dat is het belangrijkste voor mij en dat heeft eveneens invloed op de collegialiteit hier. Stel dat er voor iemand ingevallen moet worden, komen er vaak vanzelf al vrijwilligers naar boven. Ze helpen elkaar - dat maakt de sfeer ook zo leuk.”

Goede communicatie is hier dus key?

“Iedereen heeft hier zijn/haar dagelijkse en individuele taken. Wanneer die klaar zijn, weten ze ook meteen welke andere collega’s nog wel wat werken hebben. Dan gaan ze daar eerst vragen of ze hulp kunnen gebruiken. Zo gaat dat verder, totdat iedereen klaar is met zijn werk en alles in orde is.” 

Vlees Kessel-Lo

Is er ook tijd voor ontspanning na het werk?

“Het is traditie om jaarlijks een personeelsetentje te doen. De laatste keer was dat in de Troubadour in Leuven. Twee lange tafels naast elkaar, waar dat er veel gelachen en gebabbeld werd. Niet enkel over het werk natuurlijk. Soms wordt er ook op eigen initiatief onder mekaar ook afgesproken. Het grootste deel van de week zit je op het werk, dus als die band goed is, maakt dat het altijd nog leuker.”

En nu het belangrijkste: vertel eens wat meer over het profiel dat jullie zoeken. 

“We zoeken onder andere een beenhouwer momenteel. Hierbij is het voornamelijk belangrijk dat je proper en hygiënisch werkt. Je maakt de vleeswaren klaar zoals je ze zelf ook op je bord zou willen krijgen. Daarnaast plaats je bestellingen en zorg je ervoor dat de toog in orde is. Je wordt hierbij ook ondersteund door een hulpbeenhouwer. Als je voor kok of iets in die richting gestudeerd hebt, leer je dit werk wel makkelijk aan. We hebben hier ook een beenhouwer die heel goed is in mensen opleiden, hij doet dat al jaren. Het is natuurlijk een pluspunt als ze er al ervaring in hebben, maar dat is geen vereiste. 

Daarnaast zijn we ook op zoek naar winkelpersoneel, dat mee haar schouders zet onder het runnen van de winkel, en ook medewerkers voor aan de charcuterietoog. Gewoon goed met voeding kunnen werken en een boontje hebben voor retail, doet hier al veel.”

In contact komen met Spar Kessel-Lo

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan