Overslaan en naar de inhoud gaan
Jojo Systems

Dries is oudgediende JOJO Systems: "Ik werk hier met hele fijne collega’s die ervoor zorgen dat ik elke dag met veel plezier kom werken"

Dries werkt al 14 jaar als technieker bij JOJO Systems in Opglabbeek en is ondertussen dus specialist. Hij vertelt ons waarom hij zich heel goed voelt in deze functie en binnen het bedrijf.

Wat houdt jouw job bij JOJO Systems precies in?

Dries: Ik installeer inbraak en brandalarmen en natuurlijk alles wat erbij komt kijken zoals detectoren, sirenes, …. Zo overleg ik met de klant wat het systeem moet kunnen, programmeer ik het systeem en leg ik aan de klanten uit hoe het precies werkt. Daarnaast sta ik ook in voor camerabewaking en toegangscontrole. Ook hier voorzie ik de nodige bekabeling + plaatsing en indienststelling van de toestellen.

Jojo Systems

Wat trekt jou vooral aan in de job?

Dries: Naast het puur technische van de job, kom ik ook in contact met de klant en kan ik op maat van de klant werken. Elke klant en gebouw is anders, dus dat brengt wel wat afwisseling in de job en trekt me wel aan. Wij streven er naar om elke klant tevreden te stellen, zowel met de installatie van het systeem als met eventuele problemen die achteraf opgelost moeten worden.

Hoe ziet een gemiddelde werkdag er voor jou uit?

Dries: ’s Morgens overlopen we de agendapunten van de dag en dan weten we welke opdrachten we hebben. We laden ons materiaal in, rijden naar de klant en beginnen met de installatie. Afhankelijk van de klus zijn we een of meerdere dagen aan het werk bij dezelfde klant.

Jojo Systems

Hoe ben je eigenlijk bij JOJO Systems terechtgekomen?

Dries: Ik woon hier in de buurt en heb mijn stage bij JOJO Systems gedaan. Ik had al veel goede dingen gehoord over het bedrijf, dus heb ik mij kandidaat gesteld. Die stage is voor mij heel erg goed meegevallen en voor hen blijkbaar ook. Ik kreeg na mijn stage een job aangeboden dus daar ben ik zeker fier op. Ik heb in die 14 jaar nog geen reden gevonden om hier weg te gaan aangezien ik hier heel tevreden ben.

Waarom ben je zo tevreden hier bij JOJO Systems?

Dries: Ik werk hier met hele fijne collega’s die ervoor zorgen dat ik elke dag met veel plezier kom werken. Wij krijgen hier bovendien goed materiaal om mee te werken. Alles is hier tip-top in orde, van gereedschap tot onze camionettes, en dat maakt het werken ook heel aangenaam. De jobinhoud is heel fijn. Het is eigenlijk alles wat ik zoek in een job: er is veel afwisseling en je krijgt veel voldoening als je een project mooi hebt afgewerkt. Het contact tussen de techniekers, het kantoor en met de bedrijfsleider is heel goed. Alles loopt hier heel gemoedelijk.

Jojo Systems

Hoe onderscheidt JOJO Systems zich van andere beveiligingsmaatschappijen denk je?

Dries: Naast de kwaliteit van onze producten en de klantvriendelijkheid, hechten wij veel belang aan de afwerking van projecten. Naast het functionele, leggen wij dus ook de klemtoon op het esthetische. Kabels worden netjes weggewerkt en we zorgen ervoor dat de volledige installatie mooi wordt afgewerkt. Daarin onderscheiden wij ons.

Hoe ziet voor jou een ideale nieuwe collega eruit?

Dries: Hij/zij moet goed in de groep passen, moet ondernemend zijn en willen bijleren. Als er zich bepaalde problemen voordoen, dan moeten we snel kunnen inspelen op wat er allemaal misgaat. Goede communicatieskills zijn dus een voordeel. Alles begint en eindigt met goede communicatie, zowel tussen collega’s onderling als met de klant.

In contact komen met JOJO Systems

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan