Overslaan en naar de inhoud gaan
Johan Michielsen Bedrijfsgebouwen

Bij Frederick, werknemer van Johan Michielsen Bedrijfsgebouwen, is ‘the spark’ na 15 jaar nog steeds aanwezig!

Johan Michielsen Bedrijfsgebouwen is een familiebedrijf dat 35 jaar geleden uit de grond werd gestampt. 

Door de jaren heen hebben ze een ijzersterke reputatie opgebouwd in het bouwen van bedrijfsgebouwen en metaalconstructies. 

Hoeveel jaar heb je op de teller staan bij Johan Michielsen Bedrijfsgebouwen?

Frederick: Ik maak al 15 jaar deel uit van het JMB-team. 15 jaar geleden ben ik hier begonnen op leercontract en nadien als vaste werknemer. Ik ben heel trots op de evolutie die ik hier heb mogen meemaken. Zelfontplooiing en groeien in je job wordt hier sterk aangemoedigd. Dat maakt dat ik al die jaren steeds met plezier ben komen werken en nu nog steeds!

Hoe ben je kunnen doorgroeien in je functie?

Frederick: Ik heb bij JMB de kans gekregen om door te stromen naar verschillende takken van dit bedrijf. Zo ben ik begonnen met het poetsen van de hallen en camionettes. Daarna stond ik in de productie als machinebediener en later heb ik mogen proeven van het lassen. Dat vond ik leuk om te doen maar ik merkte na een tijd dat ik nood had aan een nieuwe uitdaging. Ik ben dan een gesprek aangegaan met Johan en Wim, de zaakvoerders van JMB, en dat gesprek verliep heel vlot. Nu sta ik al enkele jaren iedere dag in de buitenlucht en sta ik in voor het hele proces vanaf de fundering tot de afwerking. De job komt met de nodige verantwoordelijkheid en dat maakt het voor mij iedere dag opnieuw weer spannend.

Waarom ben je zo trots om deel uit te maken van het JMB-team?

Frederick: Johan Michielsen Bedrijfsgebouwen is een bekende firma op gebied van duurzame bedrijfsgebouwen en zeer kwalitatieve metaalconstructies. We hebben werven over het hele land en in verschillende sectoren. Denk maar aan de landbouwsector maar ook industrie en zelfs in de paardensector hebben we projecten. Dat zorgt voor variatie en maakt dat iedere dag anders is. We zijn allemaal trots om voor JMB te werken en iedereen is gemotiveerd om elk project tot in de puntjes af te werken. Samen zijn we een hecht team en kan iedereen met elkaar overweg. De ene collega is wat mondiger dan de andere maar er wordt altijd wel veel gelachen tijdens het werken. Dat schept een band met de collega’s en draagt bij aan de goede werksfeer onderling. We werken allemaal even hard en zijn fier op ons werk.

JMB Bedrijfsgebouwen

Hoe zou je de relatie met de zaakvoerders omschrijven?

Frederick: De relatie tussen de werknemers en Johan en Wim zit heel goed. De deur staat bij hen altijd open voor hun werknemers. JMB is een familiebedrijf en dat is ook de sfeer die er heerst. Zowel Johan als Wim zijn gemakkelijk om mee te praten en nemen de tijd om naar je te luisteren. Ze doen veel voor hun werknemers. We hebben een jaarlijks bedrijfsfeest, organiseren een barbecue voor het bouwverlof en zorgen voor een ijskar bij warm weer! Daaraan zie je dat je als werknemer geapprecieerd wordt. Ikzelf heb bijvoorbeeld tijdens mijn verbouwing een camionette van hier mogen lenen en materiaal mogen gebruiken. Daar ben ik hen heel dankbaar voor en zal me altijd bijblijven. Zo zie je maar dat het hier tweerichtingsverkeer is! Een heel gezonde relatie tussen werkgever en werknemer dus. 

Aan welke criteria moet je voldoen om bij Johan Michielsen te kunnen werken?

Frederick: We vinden het belangrijk dat de goesting om te werken aanwezig is. Ervaring is minder van belang want je zal in het begin meelopen met een ervaren collega die je de kneepjes van het vak aanleert. Je krijgt de kans om te leren op de werven want door het te doen, leer je het meest! Zelfstandig kunnen werken en verantwoordelijkheidszin hebben, zijn eigenschappen die ook nodig zijn in de job. Verder moet je openstaan voor het buitenwerk en afwisseling. Iedere dag is anders en daar moet je ook voor te vinden zijn. We kijken er alleszins naar uit om nieuwe collega’s te verwelkomen die met veel passie aan super leuke projecten willen werken! 

In contact komen met JMB

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan