Overslaan en naar de inhoud gaan
Jansen Real estate

Jore Plessers mag zichzelf sinds 5 jaar erkend en enthousiast vastgoedmakelaar noemen bij Jansen Real Estate.

Jore Plessers mag zichzelf sinds 5 jaar erkend en enthousiast vastgoedmakelaar noemen bij Jansen Real Estate.

Jansen Real Estate is een vastgoedkantoor dat zich specialiseert in residentieel en- bedrijfsvastgoed, projectontwikkeling en rentmeesterschap. Wie op zoek is naar een kantoor waar professionaliteit en een familiale aanpak hand in hand gaan, is bij Jansen Real Estate in Hasselt of Zonhoven aan het juiste adres. 

Hoe ben je begonnen bij Jansen Real Estate?

Jore:  Ik studeerde vastgoed aan de hogeschool. Na mijn afstuderen volgde er een stage en die heb ik hier mogen lopen. Om erkend vastgoedmakelaar te worden, moet je over een BIV-nummer beschikken. Ook dat heb ik door een stage bij Jansen Real Estate kunnen behalen. Nadien hebben ze gevraagd of ik het team wilde vervoegen en daar heb ik meteen volmondig ‘ja!’ op geantwoord. Intussen zijn we vijf jaar verder, hou ik me dagelijks bezig met residentieel vastgoed en ben ik super gelukkig met mijn job. 

Wat maakt dat je hier bent blijven plakken na je stage?

Jore: De fijne collega’s en de goede werksfeer waren de doorslaggevende factoren. Ik werd hier goed begeleid en kon steeds bij iedereen terecht met mijn vragen. Er wordt hier veel gelachen maar ook serieus gewerkt. Die combinatie vind ik fijn. Je krijgt hier niet het gevoel dat er iemand de baas is. Iedereen telt mee binnen ons hecht team. Er is ook geen interne concurrentie. Het voelt voor mij echt aan als familie.

Jansen Real estate

Wat doe je precies als vastgoedmakelaar?

Jore: Binnen dit kantoor spits ik mij toe op het residentieel vastgoed. Dat wil zeggen dat ik bestaand vastgoed verkoop. Ik doe alles van A tot Z om de klant zoveel mogelijk te ontlasten op gebied van verkoop. Dat gaat van zorgen voor de nodige attesten, compromissen opmaken, het juridische gedeelte, reclamevoering en natuurlijk de bezichtigingen doen. Totdat de akte ondertekend is bij de notaris, begeleid ik de klant. Ik haal enorm veel voldoening uit mijn job. ‘s Ochtends weet ik niet waar ik ‘s avonds zal eindigen en dat maakt het net zo spannend. De dag is voor mij geslaagd als ik de klant gelukkig heb kunnen maken met de koop of verkoop.

Hoe onderscheidt Jansen Real Estate zich van andere vastgoedkantoren?

Jore: We zijn heel vernieuwend, luisteren goed naar de klant en spelen daarop in. We zitten in een mooi gebouw en steken er veel moeite in om de klant zich thuis te laten voelen bij ons. Bij Jansen Real Estate heeft iedereen ook zijn eigen expertise. Zoals ik al eerder zei hou ik me bezig met residentieel vastgoed, andere collega’s zijn gespecialiseerd in bedrijfsvastgoed en bijvoorbeeld nieuwbouw.  Er zijn ook collega’s waarbij je terecht kan met juridische vragen. Het feit dat iedereen zijn eigen specialisme heeft, maakt van Jansen Real Estate een sterk en complementair team. Het is fijn om deel uit te maken van een team waarbij de deur van iedere collega steeds voor je open staat.

Kan je je ideale nieuwe collega omschrijven?

Jore: Onze ideale nieuwe collega is uiteraard iemand die vastgoed gestudeerd heeft. Dat is nodig omdat je kennis dient te hebben van de job en alles wat erbij komt kijken. Iemand die plezier kan maken maar waarbij presteren op de eerste plaats staat, past perfect in ons gezellig team. Als vastgoedmakelaar mag je geen nine to five mentaliteit hebben. Onze nieuwe collega is idealiter dus ook flexibel want er komt avond- en weekendwerk bij kijken. Als hij of zij zich daarin kan vinden, staan we te popelen om kennis te maken! 

In contact komen met Jansen Real Estate

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan