Overslaan en naar de inhoud gaan
inbo

Filip en Wannes, monteur en werkvoorbereider bij Inbo. Ze spreken vol lof over hun werkgever.

Inbo is een bedrijf dat zich focust op het maken van interieur voor woningen en bedrijven met de nadruk op hoogwaardige afwerking. Bij Inbo krijg je maatwerk op z’n best.

Wat doen jullie precies bij Inbo?

Filip: Ik ben monteur en doe dit al tien jaar. Ik sta in voor het plaatsen van kasten en de afwerking ervan. De projecten zijn verschillend en iedere kast is een uniek stuk. Dat vind ik het leukste aan mijn job.

Wannes: Ik ben sinds één jaar werkvoorbereider bij Inbo. Ik zorg ervoor dat de werf wordt opgemeten en er productieplannen zijn. Ik sta in contact met architecten en brief het atelier om alles in gang te zetten. Mijn job is heel variërend en uitdagend. Ik weet wel wat er op de planning staat maar dat schuift vaak. Dat is afhankelijk van de architect en van wat er op de werven gebeurt. In zulke gevallen moet je kort op de bal kunnen spelen. Dat houdt me scherp!

Zijn hier doorgroeimogelijkheden bij Inbo?

Filip: Zeker en vast. Ik doe al tien jaar hetzelfde omdat ik daarvoor gekozen heb. Dit is wat ik het liefste doe en wil ik tot aan mijn pensioen doen. Er zijn collega’s die eerst aan de machines stonden en nu op kantoor werken. 

Wannes: Je mag hier aangeven als je meer uitdaging in je job nodig hebt. Ik ben nog niet zo lang in dienst maar heb op korte tijd al veel verantwoordelijkheden bij gekregen en heb het gevoel dat er op termijn zeker nog meer mogelijkheden zijn.

inbo

Hoe is de relatie tussen werkgever en werknemer?

Wannes: Heel goed! Je kan altijd bij hen terecht als je iets wil bespreken. Ze luisteren naar je en dat geeft je als werknemer ook een goed gevoel. 

Filip: Onze werkgever is heel flexibel. Je mag bijvoorbeeld zelf kiezen om hoe laat je ‘s ochtends begint. Zelf ben ik een vroege vogel dus ik begin graag heel vroeg en dat kan hier ook. Met welke werf je begint, bepaal je zelf. Natuurlijk dien je rekening te houden met de deadline, maar je krijgt hier een zekere vrijheid en verantwoordelijkheid. Ondanks de grote projecten heerst er bij Inbo een familiale sfeer”

Wat is het leukste project dat je voor Inbo gedaan hebt?

Wannes: Voor mij is dat ieder project op zich. Voor ik hier begon, stond ik acht jaar in het onderwijs als leerkracht. Bij Inbo haal ik voldoening uit mijn job. Elk project wordt uitgewerkt op maat van de klant, iedere keer is het iets anders. Bij Inbo is het allesbehalve routinewerk! De uitdaging zit hem in het constant moeten nadenken over ideeën en oplossingen en dat vind ik het uitdagendste. 

Filip: Als ik één project moet kiezen, dan kies ik dat van Nicolas Lombaerts. De voldoening was enorm toen de opdracht tot in de puntjes afgewerkt was. We merkten dat ze fier op ons waren na dit project. Ze hebben ons toen getrakteerd op een etentje. Op zo’n momenten voel je je écht geapprecieerd. 

Waarom zou je als werknemer kiezen voor Inbo?

Filip: Je bent hier vrij en de opdrachten zijn heel gevarieerd. Je voert nooit twee keer hetzelfde uit, elk project is anders. Het is belangrijk dat je stressbestendig bent want het kan op momenten druk zijn. Daarnaast kom je terecht in een leuke groep waar hard wordt gewerkt maar ook veel wordt gelachen. 

Wannes: We helpen elkaar verder als één van de collega’s een extra paar handen kan gebruiken. Kies dus zéker voor Inbo als je een teamplayer bent. Verder is Inbo een innoverend bedrijf dat veel kansen biedt voor zijn werknemers.

In contact komen met Inbo

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan