Overslaan en naar de inhoud gaan
immo top invest

Immo Top Invest is geen job, maar een levenswijze

Bij het Hasseltse Immo Top Invest gaan ze verder dan het standaard vastgoedkantoor. De combinatie tussen makelaardij en projectontwikkeling onder hetzelfde dak, maakt dat de medewerkers van Immo Top Invest zowel bestaande residentiële panden aanbieden, alsook eigen woonprojecten realiseren. Om de molen draaiende te houden zetten ze zelf de deuren open voor bezielde boekhouders en verkoopprofielen. 

Kick-Off

Immo Top Invest moedigt eigen inbreng en meedenken hard aan. Geëngageerd zijn is hierbij cruciaal, aangezien de medewerkers aan de hand van targets hun doelen beogen te bereiken. Door middel van twee Kick-Offs doorheen het jaar, wordt de huidige stand van zaken besproken. Hierbij mag een gezellig etentje natuurlijk niet ontbreken. Work hard, play hard. Wie hard werkt, moet natuurlijk ook beloond worden. ’s Middags samen een frietje eten op de kermis? Dan mag het antwoordapparaat wat langer blijven opstaan. Geven en nemen dus!

Hecht team

De hechtheid van ons team, dat is een beetje zoals een familie”, vertelt Sabrina Govaerts, bestuurster bij Immo Top Invest. Vriendschappen worden gesmeed, die zelfs tot na de werkuren verderlopen. “Immo Top Invest is geen job, maar een levenswijze. Dat proberen we ook doorheen ons hele team door te trekken.”

Betrokkenheid

Bij het vastgoedkantoor werken geen twee dezelfde personen. Een mix & match van verschillende persoonlijkheden maakt het team net wat unieker. Goed in de groep passen is hierbij een must, maar de collegialiteit onderling is er zo groot, dat dit geen moeilijke opdracht is! Daarnaast is betrokkenheid tonen in de firma de belangrijkste pijler om te werken bij Immo Top Invest. Je werkt niet vóór Immo Top Invest, maar je bent het. 

Zit vastgoed in je bloed? Laat dan hieronder jouw gegevens achter. 

In contact komen met Immo Top Invest

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan