Overslaan en naar de inhoud gaan
IDC WN 2

Sanne van IDC: “Ik ben hier volledig uit mijn comfortzone gekomen”

Sanne Daelmans werkt nu ongeveer een jaar bij IDC-Interieur gelegen te Houthalen. Het bedrijf specialiseert zich in lederen bekleding van auto’s, interieur of speciale gevallekes. Sanne ondersteunt IDC door het maken van de patronen, deze vervolgens te digitaliseren en te snijden met de automatische snijmachine.

Hoe zit het met de sfeer hier binnen IDC, Sanne?

“Die is heel fijn en gemoedelijk. We zijn een klein bedrijf, wat maakt dat er korte lijnen zijn en je gemakkelijk met iedereen overweg kan. Als er problemen zijn, helpen we mekaar altijd. Dat gebeurt ook spontaan wanneer je iedereen persoonlijk kent. Ook met de zaakvoerder hebben we een gemoedelijke band, waarbij alles bespreekbaar is. Hij helpt zelf mee wanneer dat nodig is en staat zeker open voor eigen ideeën.”

Wat moeten we precies bij jouw job voorstellen?

“Iedere dag is wel een leuke dag. We maken fijn grapjes onder mekaar, maar je moet natuurlijk wel altijd je bovenkamer blijven gebruiken, hè! Er zit veel variatie in het werk. Je bent steeds met iets anders bezig. Het voornaamste wat we bekleden zijn auto’s, zoals politievoertuigen. Die voertuigen zijn eerder seriematig werk, maar niet altijd. We maken ook nieuwe patronen, moest er een ander of nieuw automodel binnenkomen of voor kuipen van rolstoelen bijvoorbeeld. Daar maken we dan ook op maat gemaakte bekleding voor. Of denk aan zitbanken voor de horeca. Dat is ook telkens anders. Wij voeren het plan uit van de architecten door het patroon vanaf 0 op te bouwen. Het seriematige werk wordt dus goed afgewisseld door nieuwe stukken.”

IDC Interieur

Hoe zou jij de ideale kandidaat overtuigen om voor dit bedrijf te kiezen?

“Die hechte sfeer maakt het hier gewoon en zorgt er natuurlijk ook voor dat alles bespreekbaar is. Daarnaast zijn de glijdende uren, uitdaging en afwisseling en natuurlijk de kans om iets vanaf 0 te kunnen creëren, ook een enorm voordeel. Ikzelf was op zoek naar een nieuwe uitdaging en ben zo hier terechtgekomen. Ik wist toen zelf niks over de stiel, dus dat hebben ze me intern hier allemaal aangeleerd. Daarvoor ben ik echt volledig uit mijn comfortzone gekomen!”

Werken bij IDC? Laat dan hieronder je gegevens achter!

In contact komen met IDC Interieur

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan