Overslaan en naar de inhoud gaan
Ib projects

Collegialiteit en betrouwbaarheid zijn volgens Yusuf de grootste troeven van I.B. Projects

Wij spraken af met Yusuf in het atelier van I.B. Projects in Bree en babbelden met hem over zijn job.

Dag Yusuf, hoe lang werk jij al bij I.B. Projects en wat houdt jouw job in?

Yusuf: Ik heb er even over moeten nadenken, maar ik werk nu 6 jaar bij I.B. Projects. De tijd vliegt! Mijn job komt eigenlijk neer op het realiseren van alles wat op het plan staat. Als ik echt moet kiezen vind ik metsen het fijnste aan de job!

De tijd vliegt als je plezier maakt’ zeggen ze wel eens. Wat maakt werken bij I.B. Projects zo leuk?

Yusuf: Ik doe mijn werk heel graag en we hebben een team van hele fijne collega’s. Die collegialiteit vind ik heel belangrijk en die is hier echt. Het is niet alleen hard werken dat telt. We lachen ook veel en maken veel plezier. Als je elke dag met tegenzin naar je werk gaat, is er iets mis. Gelukkig kom ik al sinds het begin met veel plezier werken!

Hoe is jouw relatie met de baas of leidinggevende?

Yusuf: Heel goed! Frank, onze baas, heeft een tijd geleden I.B. Projects overgenomen waardoor hij opeens geen collega meer was, maar onze baas werd. Maar eigenlijk merk je daar niets van. Hier is geen sprake van hiërarchie en iedereen is gelijk. Ook Frank zal zich nooit boven ons zetten. We kunnen altijd met alles bij hem terecht. Iedereen weet dat ook en dat is heel fijn. Dat is wel uniek, denk ik.

In de bouwsector moet het vaak vooruitgaan. Voel je een bepaalde werkdruk?

Yusuf: Niet echt eigenlijk. We merken heel hard dat Frank het belangrijk vindt dat we ons goed voelen in onze job en in het bedrijf. We werken lange dagen en er zijn natuurlijk wel deadlines die we moeten halen, maar het is niet zo dat er een constante, harde werkdruk is. Integendeel.

Ib-projects

Is er een bouwproject dat je altijd zal bijblijven en waar je echt trots op bent?

Yusuf: Op elk project ben je wel fier als het klaar is, maar er zijn altijd speciallekes die erbovenuit schieten. Zo hebben we in Bree gebouwd aan een heel mooi project waar ik echt fier op ben. Dat is een heel groot complex waarin veel sierwerk zat, hoge muren, ronde pilaren, veel betonwerk,... Dat was er echt eentje om trots op te zijn!

Jullie zijn op zoek naar nieuwe collega’s. Hoe zou je iemand overtuigen om bij I.B. Projects te komen werken?

Yusuf: De toffe collega’s en fijne baas maken het werk heel leuk. We mogen ook werken aan leuke, uitdagende projecten die bovendien altijd in de buurt liggen. Dat is een heel groot pluspunt van werken bij I.B. Projects! Meer dan een uur onderweg zijn naar een werf, files trotseren,... Dat is hier allemaal niet. Je kan er ook op rekenen dat je elke maand op tijd en correct betaald wordt. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar dat is op andere plekken niet altijd het geval. Ohja, en op vrijdag bestellen we soms kebab!

Welke eigenschappen moet jouw ideale, nieuwe collega bezitten?

Yusuf: Je moet goed in team kunnen werken en goed kunnen communiceren. Daarnaast is het belangrijk dat je van aanpakken weet, flexibel bent, netjes werkt en constant wil streven naar de perfectie. Op een werf doen we altijd alsof we voor onszelf aan het bouwen zijn. Het moet perfect zijn.

Met welke 3 woorden zou je I.B. Projects omschrijven?

Yusuf: Groeiend, collegiaal en betrouwbaar. Het bedrijf is in volle groei, de collegialiteit is hier enorm en we kunnen altijd rekenen op mekaar én op onze baas.

In contact komen met I.B. Projects

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan