Overslaan en naar de inhoud gaan
Hevoform

Eerste hulp bij interieur: Hevoform biedt voor elk probleem een oplossing op maat

Familiebedrijf Hevoform is gelegen in Herk-de-Stad. Met 32 jaar ervaring op de teller in de meubelindustrie en schrijnwerkerij, mogen we ons expert noemen in het produceren van maatwerk. Dagelijks vervaardigen we allerhande maatkasten, inbouwkasten, meubilair voor keukens, dressings en nog veel meer. Een passie voor materialen en een paar goede werkhanden appreciëren we hier enorm!

Modern maatwerk

Als productiebedrijf dat alles op maat maakt, bezit Hevoform een hoogtechnologisch en uiterst modern machinepark. ‘Mijn ideeën zijn niet altijd uitvoerbaar door fabrikanten’, verduidelijkt Chris Heeren, de zaakvoerder, ‘dus dan bouwen we de machines zelf’. De firma maakt gebruik van zelfontwikkelde apparatuur die eigen is aan Hevoform zelf. Een modern bedrijf dat meegaat met de nieuwste ontwikkelingen en zo nodig hun eigen software schrijft, wat voor ons team ook waardevol is. Door die eigen machines kunnen ze zich met topmateriaal helemaal creatief uitleven.

Hevoform

Klantcentriciteit

Hevoform komt tegemoet aan de noden van de klant door middel van productie op maat, een grote stock en de nodige flexibiliteit in allerhande kleuren, afmetingen en materialen. Een geautomatiseerde productie in combinatie met een modern machinepark en georganiseerd planningssysteem, zorgen voor een snelle en vlotte workflow. Voor ons team is het credo dan ook duidelijk: waar een bedrijf zoals Belfius misschien tevreden is met 90% tevreden klanten, zoals je in hun reclamespot kan horen, is dat bij ons niet het geval. Wij gaan allemaal samen voor 100% tevreden klanten!

 

No stressEen relaxte sfeer op de werkvloer is hier key. Aan de hand van een persoonlijke planning is meteen duidelijk welke dagelijkse doelen afgehandeld moeten worden. Haalbare opdrachten en een helder overzicht zorgen voor een gemoedelijke en vlotte vibe onderling. Iedere werknemer oefent die specialiteit uit waar hij goed in is, hierdoor weten ze precies wat er verwacht wordt en neemt de druk ook af. Dit neemt daarentegen niet weg dat er zeker ruimte is om een andere functie uit te oefenen. Switchen van bureau naar schrijnwerkerij of andersom? Alles kan.

In contact komen met Hevoform

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan