Overslaan en naar de inhoud gaan
Heveco - Testi - David

David heeft al 22 jaar werkervaring bij Heveco op zijn palmares staan en hoopt er nog veel meer aan toe te voegen.

Heveco is een bedrijf in het Genkse dat zich toespitst op industriële elektriciteitswerken en automatisering. Ze zijn op zoek naar nieuwe gedreven collega’s met gevoel voor humor om het team van bordenbouwers te versterken. 

David, je werkt al 22 jaar bij Heveco. Hoe is het hier voor jou begonnen?

David: Ik studeerde elektriciteit en heb hier bij Heveco stage gelopen. Na mijn afstuderen ben ik beginnen werken bij een andere firma in dezelfde sector. Op een dag kreeg ik telefoon van Heveco met de vraag of ik interesse had om bij hen in dienst te treden. Dat zag ik zeker zitten gezien mijn stage hier zo goed was meegevallen. De werksfeer zat hier goed dus ik was heel blij dat ik de kans kreeg om deel uit te maken van een team waarin ik mij goed voelde. 22 jaar later ben ik verantwoordelijke voor de bordenbouw. Een parcours waar ik zeker en vast trots op ben.

Heveco - Testi

Wat maakt je zo fier om voor Heveco te werken?

David: Ik heb al heel wat jaren hier op de teller staan dus ik heb de evolutie van hoe het vroeger en nu was vanop de eerste rij meegemaakt. Sinds de overname een aantal jaren geleden zijn er positieve veranderingen doorgevoerd. We hebben een modernere kijk op het werk. Daarmee wil ik zeggen dat we mee zijn gegaan met de tijd op gebied van werktechnieken en materialen. Dat heeft het werk niet alleen aangenamer gemaakt maar het heeft er ook voor gezorgd dat we snellere en betere resultaten kunnen leveren.

Hoe zou je de sfeer hier bij Heveco omschrijven?

David: Ik zou het omschrijven als een familiale en losse sfeer. Het klikt goed met de collega’s onderling en we lachen heel wat af. Ik vind het belangrijk om een goede verstandhouding te hebben met mijn collega’s. Je werkt er tenslotte iedere dag acht uur mee samen dus je kan er beter het beste van maken! Bovendien hebben we ook toffe bazen. Heb je een probleem op het werk of in je privéleven? Dan staan Bart en Bart steeds open voor een gesprek. Ze zijn ook heel flexibel. Dat is natuurlijk ook mooi meegenomen.  

Heveco - Testi

Over welke eigenschappen dient je nieuwe collega zeker te beschikken?

David: Hij hoeft niet per se werkervaring te hebben maar we verwachten wel dat hij interesse en achtergrondkennis heeft van elektriciteit. In onze job krijg je veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Het is belangrijk dat je daarmee om kan. Daarnaast is het nodig om probleemoplossend te kunnen denken. We doen voornamelijk aan maatwerk en daar komen de nodige uitdagingen wel bij kijken. Samen zijn we een sterk team en hebben we één doel: het project tot een goed eind brengen. Dat kunnen we alleen door samen te werken en te leren van elkaar. Dat onze nieuwe collega een teamplayer is, is dus ook niet onbelangrijk. Tot slot dien je flexibel te zijn. Bij drukke periodes werken we wat langer of soms in het weekend. Daar moet je voor open staan. Het leuke is dat je die flexibiliteit ook terugkrijgt van onze bazen. Het is geven en nemen!

Je krijg één kans om iemand te overtuigen om bij Heveco te komen werken. Wat zou je  dan zeggen?

David:  Bij Heveco kom je niet enkel terecht in een bedrijf met een familiale sfeer en leuke collega’s maar mag je ook rekenen op werkzekerheid. We zijn werkzaam in verschillende branches en dat maakt dat er continu werk is. Van verveling is hier zeker geen sprake! Je werkt met nieuw en kwalitatief materiaal en krijgt de kans om de nieuwste technieken aan te leren. Redenen genoeg om ons team te komen vervoegen!

In contact komen met Heveco

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan