Overslaan en naar de inhoud gaan
Group F Rental

Daniël is chauffeur bij Group-f Rental: "Je krijgt hier waardering voor je werk door de zaakvoerders, de collega’s én de klanten."

Daniël is al 10 jaar chauffeur bij Group-f Rental in Kontich en hij is ook verantwoordelijk voor de trainingen en opleidingen voor nieuwe chauffeurs en de technische dienst, waar kleine reparaties aan de vrachtwagens gebeuren. Group-f is begonnen als familiebedrijf en dat is het nog steeds, ondanks de grote groei. Daniël vertelt ons wat zijn job zo boeiend maakt.

Daniël, jij bent begonnen als chauffeur en je bent nu ook verantwoordelijk voor de opleiding van nieuwe chauffeurs. Had je zelf aangegeven dat je wat meer uitdaging wou in je job?

Daniël: Dankzij mijn jaren ervaring, ambitie en kennis, merkte Group-f Rental al snel op dat ik klaar was voor de volgende stap binnen het bedrijf. Daar zeg ik natuurlijk geen 'nee' op! 

Welke job beoefende je voor je hier kwam werken bij Group-f Rental?

Daniël: Op mijn vorige job werkte ik reeds als hoogwerkerchauffeur. Hierdoor kende ik Group-f Rental al van naam. De keuze was dus snel gemaakt wanneer ik op zoek ging naar een nieuwe uitdaging!

Group F Rental

Hoe zou je die bedrijfssfeer precies omschrijven?

Daniël: Oprecht, open en gezellig! We helpen elkaar hier allemaal. Iedereen draagt zijn steentje bij. Een groot pluspunt is dat de deur van de zaakvoerders altijd openstaat. Hierdoor ontstaat er een familiale bedrijfssfeer. 

Wat houdt jouw job als chauffeur precies in?

Daniël: Ik sta in voor het vervoeren en veilig bedienen van hoogwerkers. Deze hoogwerkers worden ingezet voor diverse opdrachtgevers zoals bijvoorbeeld glazenwassers of dakwerkers. Als chauffeur is klantgerichtheid een belangrijk aspect. Ik ga persoonlijk mee met de klanten op hoogte werken, dit is ten voordele van de communicatie en de snelheid. Want roepen naar de klant vanaf 57 meter hoogte is natuurlijk niet ideaal. 

Op welke manier krijg je hier voldoening van je werk?

Daniël: Een creatieve oplossing zoeken voor een moeilijke opdracht. Een voorbeeld hiervan is het Havenhuis in Antwerpen waar ik de bediening doe voor een klant. Deze klant zorgt voor de glazenwas van de moeilijk bereikbare ramen. Hoe creatiever je uit de hoek kan komen tijdens een opdracht, hoe beter!

Group F Rental

Hoe zou je iemand overtuigen om jouw collega te worden?

Daniël: De collegialiteit is hier top en de zaakvoerders zijn fantastisch. Je komt hier echt met plezier werken. Als medewerker word je geapprecieerd. Je krijgt hier waardering voor je werk door de zaakvoerders, de collega’s én de klanten. 

Welk eigenschappen moet je ideale nieuwe collega hebben?

Daniël: Hij mag geen hoogtevrees hebben. Hij moet oprecht, flexibel en communicatief zijn. Kennis van het Nederlands en het Frans is een groot pluspunt. Iemand die snel dingen bijleert en de handen uit de mouwen wil steken, is hier zeer welkom!

In contact komen met Group-f Rental

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan