Overslaan en naar de inhoud gaan
Gemeente Houthalen WG 1

Werken bij gemeente Houthalen-Helchteren: lokaal en familiaal

Op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je kunt werken in een dynamische omgeving met gelijkgezinden? Het gemeentebestuur van Houthalen-Helchteren verwelkomt je met open armen! Met een hele reeks troeven, waaronder lokale projecten, een uniek gebouw en een bruisende werksfeer, vormt deze organisatie de ideale plek om je professionele carrière voort te zetten. “Je zet je in voor alle inwoners van de gemeente, dat geeft een extra dimensie aan de job”, vertelt Dominique Symons, beleidscoördinator Dienstverlening bij gemeente Houthalen-Helchteren.

Toegankelijke en aangename werkomgeving

Gemeente Houthalen-Helchteren hecht veel belang aan een aangename werkomgeving en werkt volgens het flexwerkprincipe. Hoewel flexwerken wordt gestimuleerd, heeft elke medewerker toch een eigen werkplekje in de landschapskantoren. Dit bevordert de interactie tussen collega's en maakt je altijd toegankelijk voor anderen. Bovendien biedt de gemeente een waaier aan moderne vergaderruimtes en telewerkmogelijkheden, inclusief de benodigde apparatuur om perfect vanuit huis te werken. En alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je zelfs een internetvergoeding!

Een gebouw dat inspireert

Wanneer je bij de gemeente Houthalen-Helchteren werkt, krijg je de kans om te werken in een uniek gebouw dat zelfs bezoekers en toeristen aantrekt: het NAC. De uitkijktoren biedt een adembenemend uitzicht en is een échte blikvanger. Al delen meerdere ruimtes in het gebouw deze charme. De refter is ruim en gezellig, met een dartspel en een kickertafel, dankzij het initiatief van het sportteam. Aangrenzend ligt een prachtig terras, waar je in de zomer kunt genieten van het zonnetje en de buitenlucht. Voor een gezellig samenzijn kun je altijd terecht in de bistro, waar veel collega's samen lunchen.

Gemeente Houthalen WG 2

Groeimogelijkheden & werkgeluk

Deze organisatie gelooft sterk in de ontwikkeling van hun medewerkers. Een mobiliteitspool geeft werknemers de kans om zich in te schrijven bij interesse in andere functies. Interne vacatures worden eerst gedeeld binnen deze pool, voordat ze extern worden aangeboden. Bovendien investeert de gemeente in de groei van haar medewerkers door het aanbieden van interne cursussen voor het Office-pakket en de mogelijkheid om zelf opleidingen te volgen. Met faciliteiten zoals fietsparking, personeelsparking en de optie om een auto of elektrische fiets te reserveren voor externe vergaderingen, wordt er ook aandacht besteed aan mobiliteit.

Meer dan enkel werk

De gemeente organiseert regelmatig evenementen zoals een nieuwjaarsreceptie, afterparty, uitstap naar de kerstmarkt en een sportdag. Dit creëert een gezellige sfeer onder de werknemers, wat bijdraagt aan het werkgeluk! “Zo’n momenten leven onder de medewerkers en brengen ze nog extra fel samen”, besluit Dominique. Werken bij het gemeentebestuur van Houthalen-Helchteren betekent dus niet alleen een professionele carrière, maar ook een familie waarin je je thuis voelt.


>> Meer weten over vacatures of werken bij de gemeente Houthalen-Helchteren? 

Ga dan snel (of traag) naar deze link!

In contact komen met Gemeente Houthalen-Helchteren

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan